blå og grøn soveværelse ideer

blå og grøn soveværelse ideerDen rigtige farve som bruges i dit soveværelse kan hjælpe dig med at finde fred, ro og mest af alt , søvn . Dette værelse er et tilbagetog for de fleste og dens indretning får større betydning med den mængde tid, det er optaget. Pynt med supplere blues og grønt for en blød og behagelig at se .

Accenter af Green

Tilføj lille strejf af den supplerende farve til en subtil se til dit soveværelse . Accent blå vægge med lysegrønne trim rundt loftet og vinduer . Tilføj en tynd stribe af grønne på hver side af hvert hjørne af rummet til en mere subtil look . Accent blå vægge ved hjælp af små grønne planter på borde eller store grønne planter på gulvet . Anvendelse af grønne materiale til at dække netop tabellerne i rummet og tilføje grønne dekorationer . Ramme billeder med grønne og find grøn statuer og vægtæpper til at tilføje . Bruge en grøn sengetæppe og bland blå og grøn pyntepuder til accenter . Prøv at placere en enkelt grøn stol i stuen eller simple grønne gardiner . Satte tæppe med antydninger af grøn eller smalle grønne striber eller find tæpper til gulvet i grønt .

Patchwork

Brug et kludetæppe tema at tilføje blå og grøn til din ensfarvede soveværelse . Gør et kludetæppe af forskellige nuancer af blå og grønne firkanter at bruge som en sengetæppe eller som en kaste for enden af sengen eller over en stol . Gøre en ekstra dyne til at hænge på væggen . Gør matchende patchwork puder til at placere rundt i lokalet . Supplere kludetæppe og puder med matchende pyntepuder . Male et smalt kludetæppe mønster langs loftet for en grænse og /eller dør-og vinduesrammer . Opret udstoppede dyr fra patchwork materiale , hvis det passer din smag , der skal bruges som ekstra pynt .

Side -by-Side

Brug grønne og blå side -by-side for en dristigere kigge i dit soveværelse . Skab et mønster af smalle og brede lodrette striber af dine valgte nuancer til at male dine vægge . Placer det mønster bredt til en subtil look eller tæt sammen for en højere udseende . Prøv en enkelt stribe af grønne derefter en enkelt stribe blå med ensrettede plads mellem dem . Tykkelsen af striber bestemmer deres synlighed . Dæk dit seng med en solid blå eller grøn sengetæppe og tilføje komplementære farve eller et arrangement af puder . Supplere solid blå tæppe med grønne tæpper eller en grøn stol med en blå kast . Placer små dekorative elementer i begge farver på borde og møbler toppe .

Anden Artikel

 • hvad er italiensk flise ?
 • hvordan du opretter en bruseniche med flise
 • hvordan du fjerner oliebaseret maling fra trægulve
 • hvordan man kan ombetrækkes spisestue stole med stof
 • hvordan man kan dekorere en italiensk salon inspireret stue
 • hvordan du opretter en traditionel engelsk te værelse
 • farveskemaer til at matche brun
 • hvordan man kan male en stål badekar
 • hvordan man kan overholde stof på en væg
 • hvordan man kan male køkken frysere med rent mineralsk
 •