design for studio lejligheder

design for studio lejlighederDesigne en studiolejlighed er tricky . Du skal finde den gyldne middelvej mellem at opdele rummet i forskellige rum og gøre rummet føles for lille . Med det rigtige design planen , vil du have en hyggelig studiolejlighed , med defineret rum og masser af privatlivets fred . Mesh funktionalitet med stil til en hjemlig studiolejlighed

Du skal bruge: .
Knap eller snap-front shirts eller bluser nu!Syning målebånd .
Saks.
Papir ( ekstraudstyr, til formet mønstre ) .
Pins .
Symaskine .
Tråd .

Møbler

Skaler ned dine møbler . Du kan elske den store , bløde sofaer og king -size seng , men hvis dit hjem er lille , den store møbler bliver anmassende . Vælg slank og kort -backed sofaer eller stole , så de møbler sparer gulvplads , samt visuelle rum . En sofa med en gemmested seng giver din stue plads til at fordoble som gæst værelse . Glas spisestue borde og sofaborde ikke tager så meget visuelt rum , forlader rummet føle sig mere luftigt . Drages mod møbler, som fungerer som opbevaring for at skjule rod . Arranger de møbler , som om du har vægge , med et opholdsområde , soveværelse og spisestue /køkken område, der afgrænses af indsamling af møbler .

Dividers

For privatlivets fred , vil du måske noget visuelt at dividere rummet mellem dit soveværelse og resten af lejligheden. Da bygge en mur og installere en dør er ikke en mulighed , skal du oprette en separation med høje reoler og gardiner . Placere en række af hylder , hvor du kan forestille dit soveværelse væg skal gå . Hylder give dig opbevaring og en plads til en hyggelig opholdsstue på den ene side , samtidig med at ekstra plads til grafik og spejle på den anden side . Installer en gardinstang eller spor fra loftet , så du kan forlade gardinerne åbne og luftige i løbet af dagen , men lukke plads til privatliv . Brug høje stueplanter , gulv lamper og møbler ordninger for visuelt at opdele dit køkken og stue , skabe udseendet af forskellige rum , mens det stadig tillader dig at se igennem til hele lejligheden .

Lys

Da der er begrænset plads i dit studie lejlighed , dit design strategi brug for masser af lys . Trække sig tilbage dine gardiner og give så meget naturligt lys ind som muligt . Ud over overhead belysning , til at bruge lamper gøre rummet ser større . Læg reb lys over dit hylder til et loft glød , samt under dine køkkenskabe , lysende din madlavning område . Jo mere du tænder din studio lejlighed , jo større vil det føles , så placer lys jævnt hele vejen igennem, uden at efterlade hjørne mørke .

Color

Opret samhørighed gennem studiet lejlighed med et farveskema . Pops af samme farve trække øjet gennem rummet . Design en adskillelse mellem de områder ved hjælp af forskellige farver eller nuancer af samme farve . Paint en accent væg med en dramatisk farve til dit soveværelse . Hang forskellige, men stilmæssigt ligner , kunst over din stue og spisestue .

Opbevaring

Storage er nøglen til at designe et studie lejlighed . Kaffe borde, bænke , hylder , kufferter og under-the- seng skuffer giver dig mulighed for at stikke væk alle de ekstra ting, du nødt til at holde , men ønsker ikke på skærmen . Udnyt din plads i højden , med flydende hylder , kroge til din frakker og punge og en vægmonteret fjernsyn stå .

Anden Artikel

 • hvordan man finder en maling farve fra Duron
 • professionel boligtekstiler & iscenesættelse
 • tips om at blive rig i henhold til feng shui
 • typer af rør lys
 • om hængende bar vedhæng lys
 • strand tilbehør udsmykning idéer til et soveværelse
 • rustik håndværk & dekoration
 • hvordan du installerer no- lim laminatgulve
 • hvordan man lakering mdf møbler
 • hvordan du installerer gulvfliser for at gøre et rum ser større
 •