etikette for borddækning bruge opladeren plader

etikette for borddækning bruge opladeren pladerOplader plader til dekorative formål som led i en formel sted indstilling . De er store plader , som regel omkring 12 inches i diameter , hvorpå Kina er placeret . Mad bør aldrig serveres direkte på opladeren pladen . Opladere er normalt lavet af guld , kobber , sølv , glas , vævede græs eller andre materialer end Kina

Charger 's Place

En oplader 's rolle i den formelle indstilling for stedsangivelse er at pynte praktiske suppe skåle og salat plader , i henhold til Emily Post Institute . Den plade eller skål , der indeholder det første kursus er placeret på opladeren og stadig på bordet, når det første kursus plade er fjernet . Når entree ankommer , er opladeren pladen fjernes, og middagstallerken finder sin plads , Instituttet rådgiver .

Historie

Lader plader blev først brugt i slutningen af 1880'erne og forsvandt fra den formelle middagsselskab i 1900-tallet . De vendte tilbage til stilfulde tabeller i begyndelsen af 2000'erne . De er dekorative og bør matche borddækningen , men kan også være nyttig. Opladere ofte fange omstrejfende bidder af mad, der falder fra salat plade eller suppe skål .

Fjernelse

Opladeren pladen skal være på bordet, når gæsterne ankommer , Manners International rådgiver . Suppe , fisk og salat kurser serveres på deres egne separate plader , som er placeret på toppen af laderen . Opladeren er normalt fjernes, før hovedretten serveres , men nogle værtinder lade det til dekorative formål . Dette er en acceptabel mulighed, men opladeren bør altid fjernes , inden dessert serveres .

Placering

Som en del af en formel sted indstilling , bør opladere sættes omkring en tomme fra kanten af bordet mellem sølvtøj indstilling . Selv om etikette kilder er uenige om , når opladeren bør fjernes fra bordet , er alle enige om , at det er aldrig acceptabelt at spise eller servere mad fra en oplader plade .

Underplates

I Storbritannien er opladere kaldes '' underplates . '' Udtrykket Opladeren er afledt af det gamle franske '' chargeour , '' eller at indlæse . Dette refererer til den handling af lastning andre plader , der ikke mad , på toppen af laderen . Den Emily Post Institute anbefaler at bruge opladere af guld , kobber , sølv , sort , smaragd grøn eller rubin rød ferie middage for at tilføje en festlig flair .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en alu postkasse
 • hvordan man kan dekorere en topiary
 • hvordan man kan skære travertin fliser på diagonalen med en 24- tommer flisesav
 • hvordan man kan lime plexiglas til stål
 • racerbil udsmykning idéer
 • hvordan man laver en no- sy stof papir arrangør
 • hvordan man kan smigskæring støbning
 • hvordan man kan male en log hjem
 • hvordan man kan montere dekorationer på væggen
 • Hvad er nogle forhæng ideer til kældervinduer ?
 •