farveskemaer til at matche brun

farveskemaer til at matche brunValg af farveskema til dit hjem kan være maddening . På den ene side er der så mange nuancer at vælge imellem , og på den anden side , ved du , vil du sandsynligvis nødt til at leve med dine valg i lang tid . Terror at gøre det forkerte valg er næsten lammende . Vælge en ordning til at supplere en eksisterende farve hjælper begrænse processen , og dermed mindske frustration .

Brown Familie

En måde at gøre det nemt for dig selv er at holde sig inden for brune familien . Brug forskellige nuancer af en enkelt farve kan fremkalde en følelse af harmoni i dit hjem og måske en fredelig afslutning på farven udvælgelsesprocessen. Overvægten af nuancer , som f. eks beige , tan , karamel , toffee , mælkechokolade og mørk chokolade tilbyder et væld af valg. Kombinationer af nuancer bør fremkalde en følelse af harmoni , samt nok kontrast til komfort . Hvis du vælger at bruge en lys beige , for eksempel , at bruge mahogni forankre den eller sæt hvis off . Hvis din karamel valg prale af en gul undertone , skal du vælge en mørkere brun , også med gule undertoner , som supplement til det . Under alle og alle omstændigheder , bør kombinationen gør du føler dig afslappet . Hvis det slår dig som " off , "skille denne kombination og prøve noget andet .

Hvid Familie

Bestemt , brune og hvide hver kamp næsten enhver anden farve . Kombinere dem til gensidig supplement er en spændende opgave. Udvælgelsen af hvide nuancer , især i væg farve , er næsten overvældende . Fløde , æggeskal , og knogler er blot et par , og der synes at være uendelige variationer på disse subshades . Endnu en gang undertoner kommer i betragtning : De fleste nuancer af hvid har blå , gul eller brun undertoner . Når man kombinerer dem sammen , eller med brun , er det bedst at bruge nuancer med lignende undertoner . For eksempel kan en skarp hvid med en blå undertone gå bedst med en dyb brun , hvis undertoner er mere blå end rød eller gul . En vanille nuance der kan prale af en gul undertone kan supplere en karamel eller karamel brun nuance .

Gul Familie

Farven gul er også tilgængelig i en bred vifte af nuancer . Hvorvidt gyldne , sennep , solsikke eller et sted midt imellem , gør det til en glimrende kamp for den mørkere brune nuancer . Dyb brun tjener til at forankre solgul . Denne form for kombination er fremragende til indretning , som gule bidrager til at løfte ånden , mens Brown giver en følelse af stabilitet . Prøv parring citron-gule med chokolade eller dybe guld med espresso . Endnu en gang , kontrollere, hvorledes hver farve binding gør du føler dig . Hvis for eksempel matcher undertoner , men noget om parring gør dig krympe , glemmer, at valg og prøv en anden .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer Baseboard trimme i et badeværelse
 • hvordan du installerer et Wien fuldt spektrum krom & krystal lysekrone
 • hvordan man planlægger køkkenskab tilbehør
 • hvordan du installerer beadboard langs trappen
 • hvordan man kan skære kroneformen med en coping så
 • soveværelse loft behandlinger
 • hvordan man kan dekorere i Texas - toscanske stil
 • trompet & band udsmykning idéer
 • hvordan man kan sætte op tapet på en ny væg
 • hvordan man laver en faux sten indervæg
 •