gåsedun alternativ

gåsedun alternativGåsedun anvendes primært til forskellige typer af stødabsorberende og isolering mod kulden . Gæs er avlet og plukket til formålet. Kun deres blødeste fjer bruges til at skabe det blødeste former for dæmpning. Ofte gåsedun vil blive blandet med andre materialer , såsom andedun , når det bruges som fyld . Moderne teknologi gør det muligt for fabrikanterne at anvende andre materialer til at skabe alternativer til gåsedun

Bruger

Goose down er oftest bruges i puder og dyner . I begge tilfælde er det sprøjtes ind klæde allerede dannet i hovedpuden eller Talsmanden figurer under fremstillingsprocessen . Forskellige producenter bruger forskellige blandinger af gåsefjer til at give deres produkt visse kvaliteter . Blandingerne bruger ned fra en række forskellige gåsearter .

Formål for alternativer

Alternativer til gåsedun søges af flere grunde . Personer med stærke overbevisninger mod dyremishandling indsigelse mod den måde, gæs er rejst og behandlet , og købe alternativer til at udtrykke deres synspunkter . Andre køber alternativer til at skære ned på væksten af mider eller allergener problemer . Allergener og mikroskopiske organismer , såsom mider synes at være mere tiltrukket af gåsen ned end erstatninger . Nogle erstatninger kan også være billigere end nede .

Syntetisk

Syntetiske fibre er lavet af syntetiske stoffer og anvendes til linje indersiden af puder og dyner i stedet for ned . Der er flere forskellige mærker , der er specialiserede i produktion af syntetiske materialer designet til at efterligne fornemmelsen af gåsedun , herunder Primaloft , som er designet til at fungere på samme , når våd som i tør tilstand . Disse muligheder er de mest allergivenlige , men kan ikke behage andre bekymret for miljøvenlig produktion . Polyester derivater bruges også .

Uld

Uld bruges oftere internationalt end i USA , men er en fælles naturlig afløser for gåsedun . Der findes mange forskellige slags uld , der kan bruges , lige fra lamaer til får . Uld er naturligvis mere organisme-resistente end gåsefjer .

silke og bomuld

Naturlige fibre som silke og bomuld bruges også som fyldstof materiale til dyner , selvom disse ikke er så almindeligt for større fylder såsom puder . Disse naturlige fibre , ikke mister deres løfte så let som ned , og har tendens til at være lettere at rengøre og mere modstandsdygtige over for mider .

Anden Artikel

 • ideer til malede tin væg stjerner
 • hvordan man kan tørre granatæbler til dekoration
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse med en baldakin
 • hvordan man kan dekorere en stue med en projektor skærm
 • indendørs maling ideer til lyserød
 • hvordan man kan dekorere og designe en rød værelse interiør
 • hvordan man kan dekorere med Mason krukker
 • hvordan man kan male en veranda loft blå
 • hvordan man kan dekorere en stue mur i en hest tema
 • hvordan du opretter en bruseniche med flise
 •