hvad er Tiffany blå ?

hvad er Tiffany blå ?Tiffany Blå stammer fra den klassiske smykker butikken , Tiffany Co Det er en farve særlig smag og instant anerkendelse blandt folk fortrolige med branding af Tiffany Co Tiffany Blue specifikt hører til Tiffany Co ' s varemærkede " lille blå kasse ", som er den boks , der mest smykker fra Tiffany Co kommer ind

Tiffany Blå farve

Farven er kendt som Tiffany Blue er en specifik lyseblå nuance . Det ligner den lyseblå af en Robin 's æg . Farven Tiffany Blue blev varemærkeregistreret af Tiffany Co i 1837 , samme år firmaet blev grundlagt . Det er privatejet produceret af Pantone med PMS ( Pantone Matching System ) Antallet af 1837 , opkaldt specielt til det år, hvor farven var varemærkebeskyttede .

Tiffany Co Historie

Det klassiske Tiffany " lille blå kasse " udstråler den ultimative materiale symbolik romantik og fine smykker . Tiffany og Co begyndte som en brevpapir og galanterivarer butik i New York City . I 1850'erne begyndte det producerer sølv produkter og forsynede EU hær med sværd , kirurgisk udstyr og flag under borgerkrigen . I slutningen af 1800-tallet indførte selskabet " Tiffany indstilling " på sin diamant ringe , løfter stenen over bandet , og lancerede deres smykker afdeling i begyndelsen af 1900'erne . Tiffany Co fortsat åbne butikker over hele kloden og er i dag anerkendt som en af de fineste smykker detailhandlere i verden .

Home Decor

Tiffany Blue bruges af mange mennesker til at accent deres hjem . Tiffany Blue bruges ofte med hvid til at oprette en sprød , ren og elegant look i et hjem . Det er også ofte kombineret med brune og naturtræ toner til at skabe en moderne retro -stil . En anden tendens findes i dekorative husholdningsartikler som tæpper og puder er Tiffany Blå prikker blandet med forskellige nuancer af brunt . Farven har været inspirerende indretningsarkitekter i årtier .

Bryllupper

Når det kommer til bryllupper , mange mennesker forsøger at finde den tættest mulige farvetone til den sande Tiffany Blå for accenter og part favoriserer . En varig tendens til bryllupper er kombinationen af Tiffany Blå med hvidt satin , perler og sterling sølv . Der er ingen tvivl om, at modtage et ægte Tiffany blå boks med et stykke af Tiffany smykker inde på jeres bryllupsdag vil gøre for en lykkelig brud .

En Color of Distinction , elegance og klasse

Ligegyldig hvad du ønsker at kalder denne nuance af blå , er der ingen tvivl om, at den henleder opmærksomheden . Sit karakteristiske nuance er et tegn på klasse og raffinement . Dens navn er blevet en kulturel reference , fra Tiffany Co, til filmen " Breakfast at Tiffany 's , " at historien om virksomheden og dens rolle i moderne kultur .

Anden Artikel

 • land stue udsmykning tips
 • betydningen af nye vinduer i feng shui
 • oplysninger om håndlavede silke tæpper
 • rolig soveværelse farver
 • anvendelser af corkboard
 • hvordan man laver en stue i en sportsbar
 • hvordan man designer en mur
 • hvordan man tilføjer en linned skab til badeværelset
 • billig istandsættelse ideer
 • hvordan man kan genoprette køkkenskab hardware
 •