hvidt køkken udsmykning idéer

hvidt køkken udsmykning idéerIfølge artiklen " Feng Shui Køkkener " af Sarah Van Årsdale og Nurit Schwarzbaum , hvid er en god farve til køkkenet , fordi " Ved vurderingen af de fem Element Cycle , hvid medierer mellem vandet og brand fandt i køkkenet . " Fordi hvid er sådan en afkøling neutral farve , udsmykning ideer til at bruge det i køkkenet spænder fra den traditionelle til den moderne .

Monokromatisk

En helt hvidt køkken behøver ikke at synes sterile . Et monokromatiske kigge i dette rum kan være klædt op med design i stedet for farve . For eksempel , tilføjer hvide fliser med hævede design til back- plask , kompliceret snørede gardiner og en indgraveret kina samling huse på hylderne tekstur . Læg i frostet glas frysere eller klart glas for at vise dig hvid tilbehør . En anden mulighed er at lag forskellige nuancer af hvid , off white og fløde i sengetøj og tilbehør .

Black White

Et sort- hvidt køkken kan gøres nutidig , med sølv accenter og rustfrit stål apparatur klassisk retro med et skakternet mønster gulv og backsplash eller romantisk med sort -hvide fotografier og hvide roser i sort vaser . Belysningen spiller også en vigtig del i det, indretningsstil vises . En sort lysekrone med krystal vedhæng føjer til et klassisk mærke , mens sølv vedhæng lys tilføjer en moderne flair .

Et Accent Color

Selvom rød er kendt for at forårsage vrede , ( par tendens til at kæmpe mere i rød , lilla og pink køkkener , fordi de er brand farver ) , er det også bruges i farve psykologi for at fremme sult . Dette er grunden til at så mange barer og restauranter bruge det . Som Joey Lewitin-en forfatter , kunstner og designer af home decor tilbehør-udtrykker det , " Red kan også ulovlig sult , men er sådan en varm farve det skal bruges i små mængder . " Enhver farve, du vælger til hvidt køkken-udsmykning idéer ved hjælp af en favorit accent nuance kan bringes i let med kunst , håndklæder , tekstiler og andre dekorative tilbehør .

regnbue af farver

Hvis du ikke kan vælge en yndlingsfarve , hvid er den perfekte kulisse til at fremvise dem alle . Kig efter farverige dekorative fliser , forskellige farvede stole og viskestykker . Kig efter stencil design at male på hvidt skabe , sammen med blande nogle små apparater i forskellige nuancer til at bringe sjov og charme , når de vises på hvide bordplader . Da alt andet i køkkenet er så neutral , vil disse tilbehør pop og være i centrum i rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en trimme strip
 • hvordan man laver varm - vindue latinske nuancer
 • hvordan man kan blegemiddel eg frysere
 • hvordan du foretager fejlfinding Hunter Douglas blinds
 • dør trim stilarter
 • hvordan man omlakering bordplader med konkrete maling
 • hvordan man laver en drøm hjem portefølje
 • værktøjer til en væg - mount pejs
 • hvordan man kan skære indersiden hjørne af konkave støbning
 • pegboard projekter
 •