hvordan de skal dække op fyldepen mærker på en væg

hvordan de skal dække op fyldepen mærker på en vægHvis du har børn , har de sandsynligvis brugt dine vægge som et lærred for deres kreativitet på et eller andet punkt . Blæk på væggen er ikke let at dække op og så træt , som du er at se på blækket på væggen , skrubbe det i flere timer virker ikke . Du kan bruge en plakat til at dække det eller flytte en kommode foran det , men du vil vide , at blækket er der stadig og i sidste ende skal være korrekt behandlet . Selv hvis du ikke kan fjerne blækket fra væggen , kan du stadig dække det med maling

Du skal bruge: .
Paint .
Malerpensel .
Primer .
Malertape .


1 .
Find et lag maling , der svarer til maling på blækket , der er omfattet væggen. Hvis du er opmærksom på den nøjagtige farve på væggen , stor . Hvis ikke , kan processen med at finde en eksakt match være hård . Der er mange farver , der er små forskelle , og farverne vil ændre en smule , når de fuldt ud har tørret . Medmindre du er sikker på , at du kender farven , vil du ønsker at prøve et par mulige farver og returnerer den ene, der ikke virker .
2 .
Spot teste malingen for at sikre, farven kampe. Put en klat maling på væggen og lad det tørre . Sammenlign farven på tørret maling for at sikre, at det passer .
3 .
Paint over blæk pletter på væggen . Påfør maling i en lodret op og ned bevægelse .
4 .
Lad malingen tørre . Når malingen er tørret , tænde lys i rummet og står tilbage for at se muren . Kig efter eventuelle pen markerer kommer igennem malingen og eventuelle mismatching områder . Hvis alt ser godt ud så du er færdig . Hvis ikke , skal du fortsætte til næste trin .
5 .
genfremstille væggen . Hvis blækket stadig er synlig , skal du tilføje endnu et lag maling og fortsætte trin 4 . Hvis dette ikke virker , skal du anvende en primer til dækning af blæk og derefter male væggen . Hvis det ser godt ud nu, så du er færdig . Hvis du kan se malingen streger på væggen , eller hvis den nye maling ser friskere end resten af muren , skal du male hele væggen , så det vil matche . Hvis dette er tilfældet , skal du fortsætte til næste trin .
6 .
Flyt alle møblerne væk fra væggen og ud af din måde .
7 .
Prep væggen . Cover vægarmaturer , grænser og trimning med malertape . Afdækningstape vil holde dig fra maleri over steder, hvor du ikke ønsker maling .
8 .
male væggen . Påfør maling på væggen så jævnt som muligt ved hjælp af op og ned lodrette strøg . Lad malingen tørre .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger farveskemaer i udsmykning
 • hvordan man designer en kid’s soveværelse online
 • hvordan de skal dække mursten med tekstur maling
 • hvordan du installerer gulvfliser for at gøre et rum ser større
 • granit vs silestone bordplader
 • hvordan man kan kombinere rock & glas fliser
 • gør det selv opførelsen af en mur vægmaleri
 • hvordan man kan hænge kunst på betonvægge
 • hvordan du tilføjer spejl paneler til en dør
 • hvordan man kan folde redskaber i servietter
 •