hvordan du installerer rørformede bånd til Roman nuancer

hvordan du installerer rørformede bånd til Roman nuancerRoman nuancer pull-up plisseret blinds , der er som regel lavet af en dekorativ stof vender ind i stuen og en hvid foring stof blokerer sollyset på bagsiden af skærmen . Disse nuancer er forholdsvis enkelt at konstruere , selvom de har mange trin. Tubular tape gør at oprette en romersk skygge endnu nemmere , da det kombinerer det rør, som bruges til dyvler og slots , der bruges til at løfte dyvler i et enkelt produkt

Du skal bruge:
1- tomme med 1-tommer bord .
Bordrundsav .
Målebånd .
Blyant .
2- tommer skruer .
Strøm skruetrækker .
Krog og løkke tape .
Saks.
Stof.
Foring stof .
Dyvel .
Tube tape .
Nål og tråd .
Nylonsnor .
Agern .
Klampe .

Realiseringen af et romersk Shade


1 .
Skær en 1- tomme for 1- tomme bord til 1 /4 tomme mindre end den indvendige bredden af vinduesrammen . Brug en tabel saven til at skære bestyrelsen . Fastgør pladen og til undersiden toppen af vinduesrammen ved hjælp af en magt skruetrækker og 2- tommer skruer .
2 .
Mål længden af bestyrelsen og skæres krog og løkke tape til denne størrelse med en saks. Fastgør den klæbrige tilbage krog del af båndet til den forreste kant af brættet ( den side mod gulvet). Sæt løkken del af båndet til side til senere .
3 .
Mål vinduet højden fra toppen af pladen og til vindueskarmen . Tilsæt 3 inches for din højde stof måling . Mål bredden af vinduet , og der tilsættes 2 inches for bredden af stoffet . Klip din forrenset stof og foret med disse målinger ved hjælp af en saks.
4 .
Læg dit dekorative stof ansigt opad på bordet . Afgiv din foret stof ansigtet nedad på toppen af din dekorative stof . Glat og pin de stoffer sammen . Sy en 1- tommer søm langs hver side og bunden . Sy en anden kant 1 /4 " fra den nederste kant . Dette vil skabe en bund lomme . Lav en slids i foret langs sidesøm.
5 .
Skær en dyvel , der er 1 1/4-inch kortere end bredden af vinduet . Skub dyvel ind i slidsen i foret . Vend stoffet højre side ud og jern blinde glat .

Tilføjelse lommer og Dyvler


1 .
Drej blinde med forsiden nedad på bordet . Brug en lineal og gøre blyantstreger 2 inches fra toppen rå kant . Brug en lineal til at tegne en blyant linje tværs over bredden af liner stoffet . Mål 4 inches op fra den nederste kant , varemærke og tegne en blyant linje . Mål afstanden mellem linjer og deler ligeligt . Du er på udkig efter en afstand mellem læg 6 til 8 inches . Mark og tegne streger på hver mark.
2 .
Vælg en romersk skygge rør tape . Tube tape er et stof rør med en søm . Den forreste kant har regelmæssigt fordelt løkker langs toppen. Røret er langs bunden . Skær røret tape bredden af skyggen. Line up snittet røret tape på ubeskåret røret tape , så de sløjfer er matchende , og skæres begge ender for at gøre en anden identisk rør . Skære en identisk tube for hver blyant linje du har tegnet hele bredden af din foring .
3 .
Line op i toppen af røret båndet med blyanten linje . Toppen af røret har en søm . Nedenfor sømmen stoffet af røret har en række af regelmæssigt skåret slots . Pin røret til stoffet over grænseværdien slots . Sy røret for at skygge forlader 1 /2 tommer åbne på hver side til at vende under og hånd sy senere . Sy hver tube på samme måde .
4 .
Skær en brik til hver lomme . Det dyvel skal være 1 1/4-inch kortere end bredden af skyggen . Indsæt en dyvel i hver lomme , og drej 1/2-inch ende under og hånd sy hver side af hver lomme lukkes med en nål og tråd .
5 .
Fold den øverste rå 1-tommer kanten af skygge over til ryggen . Pin løkken del af krogen og loop tape til stoffet og dobbelt søm løkken sektion og stof sammen .

Montering romerske Shade


1 .
Klip fire stykker af nylon snor to gange højden af den skygge , plus bredden af skyggen . Knude din første ledningen 2 inches inde i nederste venstre side af den første rørformede bånd . Du vil se horisontale slots i båndet . Træk ledningen omkring en og knude det . Træk ledningen op i skyggen til næste dyvel /rørformede bånd . Find den slots denne linje op med dit første sæt ( 2 inches fra siden ) og før ledningen gennem den nederste port og ud af top -slot . Fortsæt vævning ledningen gennem slots i hver dyvel op i skyggen til toppen .
2 .
Knot din anden ledning 2 inches i nederste højre side af den første rørformede bånd . Træk ledningen omkring et slot sæt og knude det . Træk ledningen op i skyggen til næste dyvel /rørformede bånd . Find den slots denne linje med den nederste sæt ( 2 inches fra siden ) og før ledningen gennem den nederste port og ud af top -slot . Fortsæt vævning ledningen gennem slots i hver dyvel op i skyggen til toppen .
3 .
Mål afstanden mellem de to lodrette snore . Divider afstanden med tre . Marker med en blyant de relevante lodrette slots , der direkte passer til dine mærker . Start nederst dyvel igen . Knude. Tråd op gennem hvert sæt af slots i hver dyvel , indtil du når toppen . Du bør have fire snore foroven .
4 .
Tryk krogen og løkken sammen for at hænge i skyggen . Løft skygge og mærke i bunden af træet netop over den slot , hvor hver ledningen kommer ud på toppen . Skru eyescrews i bunden af træet på disse varemærker. Tilføj en ekstra eyescrew til den side, hvor du ønsker at trække ledninger .
5 .
Tråd ledningen nærmest trækket side først . Ledningen vil gå igennem eyescrew over sin placering og gennem ekstra eyescrew . Før næste ledningen gennem sin eyescrew , vandret for at slutte sig til den første ledning du gevind , og derefter gennem de ekstra eyescrew . Den tredje ledningen vil gå gennem sin egen eyescrew , vandret gennem to og derefter gennem de ekstra . Den sidste ledningen vil gå gennem sin egen og alle de andre . Ledningerne vil falde fra de sidste eyescrew . Skub en agern over trådender og knude , når du er sikker på de blinde er lige og jævn. Skru en klampen ved siden af vinduet to tredjedele højden af vinduet .

gode råd og advarsler


 • et agern er en kop-lignende endestykke , der dækker ledning knob . En klampen er en to -ended metal beslag , at ledningen kan lægges omkring at styre, hvordan åbne eller lukkede skygge er .
 • Anden Artikel

 • råd om, hvordan hænge gardiner
 • interiør faux maleri ideer
 • værelse ideer med det turkisblå farve
 • hvordan man Tuxedo folde en serviet
 • soveværelse udsmykning fra mødet område
 • hjem indramning tips og teknikker
 • hvordan du installerer beadboard langs trappen
 • hvordan man laver en laminat bordplade
 • hvordan du fjerner tapet med eddike og vand
 • brusebad gulv maleri
 •