hvordan du installerer wainscoting omkring døre

hvordan du installerer wainscoting omkring dørePerle bord paneler og stol rælingsprofil anvendt den nederste del af en væg er kendt som wainscoting . Det giver rummet et klassisk look og kan hjælpe med at beskytte vægge fra stol dings . Installationen er ret simpel , men arbejder omkring lister og trim kan komplicere tingene lidt . Den bedste måde at omgå dette på er at fjerne de lister midlertidigt , skal du installere panelet og stol jernbane , så vedhæfte Baseboard og døren beklædning trim til en ren og problemfri installation

Du skal bruge: .
brækjern .
Hammer .
Bead bord .
Målebånd .
Rundsav .
Lås tænger .
Montagelim .
Udfør negle .


1 .
Vælg en stol jernbane . Stol tog virker bedst , når det er i skala med døren huset og Baseboard . Vælg en stol rælingsprofil, der er lidt smallere og tyndere end døren kabinettet trim . Pick et mønster , der passer med stilen i de øvrige lister og træværk .
2 .
Find stutterier i væggen med en stud søg . Ikke alle finderne arbejde på samme måde , men generelt , du holder knapperne på hver side af Finder og glider det hen over væggen . Da den passerer hen over stutterier , vil det lyse op og bip . Mark hver stud med en lille blyant mærke lige over stolen skinne .
3 .
Tag fodpanelet og døren hus med en flad brækjern . Træk søm gennem bagsiden af disse lister med låsning tang til at bevare ansigt . Skær paneler til den rette højde med en rundsav . Typisk wainscot er 32 inches høj . Spred montagelim i en zigzag mønster . Sted paneler på begge sider af døren , fordelt ud på gulvet med en skrot stykke 1- ved -4 tømmer , med kanten af panelet på linje med indersiden af dørkarmen . Nail panelerne på væggen , sømning gennem panelerne på linje med knopper .
4 .
Skær to stykker paneler til samme bredde som døren beklædning og længe nok til at nå fra toppen af perlen bestyrelsen på væggen til toppen af døren kabinettet . Nail dem til væggen på begge sider af døren , over perle bord, i den samme position af døren kabinettet besat, til rummet kabinettet fra væggen . Skær et stykke af samme bredde og lange nok til at passe langs toppen af døren , mellem de to side stykker . Søm det på plads på toppen af døren .
5 .
Sæt døren hus på toppen af perlen bestyrelsen afstandsstykker du lige har installeret . Søm dem på plads med finish negle og en hammer . Geninstallere Baseboard mod gulvet oven på det nye paneler . Søm på plads med finish negle og en hammer . Skær stolen rælingsprofil til at passe længden af muren , butted op til døren huset . Nail stolen skinne med panelet læbe overlappende toppen af perlen bestyrelsen . Køre færdig søm gennem stolen skinne på linje med i væggen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et vindue kasse med gardiner og persienner
 • hvordan man kan blokere kold lufthuller med møbler
 • hvordan man kan male den indvendige side af en aluminium båd
 • hvordan man kan bygge dit drømmehus med software
 • hvordan man omlakering frysere med maling emalje
 • hvordan man kan gøre foret stang lomme gardiner
 • Fakta om LED Diodepærer
 • hvordan man kan isolere dit brevsprækken
 • hvordan du fjerner våd maling
 • hvordan man kan konstruere sengeforhæng til Windows
 •