hvordan man designer en mur

hvordan man designer en murDesigne en væg henviser sædvanligvis til at omdanne en væg i et design funktion eller fokuspunkt i et rum . Ofte er disse mure kaldes accent vægge og de som regel fremhæve en indbygget vigtigt punkt , som en pejs eller væg af vinduer , eller de kalder opmærksom på, hvordan indretningen er organiseret gennem placeringen af kunst , belysning , tekstiler , farver, teksturer , faux behandlinger eller indbygget ins . Oprettelse af en konstrueret mur kan være udfordrende, men slutresultatet er ofte meget givende

Du skal bruge: .
målebånd.
1/4-inch millimeterpapir .
Blyant .
Lineal .
Kontrahentens lineal .
Prøver .
Farver .


1 .
Mål væggen du ønsker at blive til en accent væg . Generelt væggen modsat indgangen til et værelse er en god kandidat . Hvis der imidlertid er en funktion, ligesom en pejs akavet placeret , kan funktionen væggen behovet for at skifte til at fremhæve og korrigere for den akavede placering . Overfør dine målinger 1/4-inch millimeterpapir . Vær sikker på at medtage alle bygget -ins , døre , vinduer , nicher , døråbninger eller andre funktioner .
2 .
Tegn vægge og døre , der forbinder de foreslåede funktionen væggen . Label højden af lofter og måling af alle objekter og funktioner tæt på væggen . Let mærke den fulde omkreds i rummet , så du kan visualisere fremtiden møbler placering . Bemærk : Møbler skal vende i centrum væggen
3
indsamle prøver af tekstiler , gulve, kunst , tæpper og andre materialer , der vil blive placeret i rummet . . Fra denne samling , skal du udvikle en palet af farver til rummet . Dette vil ofte omfatte neutrale til væg , draperier og baggrundsfarver ( store møbler ) , accent farver for popper af farve , og komplementære farver , der arbejder med både accenter og baggrundsfarver . Ofte din fokale væg farve er valgt fra denne bredere gruppe af farve .
4 .
Bestem hvorfor denne mur er blevet valgt til at være et samlingspunkt , og hvilke funktioner bør fremhæves . Ved at male de fleste af et værelse en blød blå og et fokalt væg en rig mørk brun , vil væggen magt henlede opmærksomheden . Hvid trim mod brun og blå kan se sprød og elegant . Dog vil en stor mørk væg gøre den side af rummet føler sig mere tungt og kan være nødvendigt at blive opvejet af en stor mørk møblet overfor på den anden side af lokalet .
5 .

Design en mur ved at finde en slående mønster til at anvende til væggen . Dette behøver ikke at være i en stærk farve . Den neutrale væg farve kan ramped op ved at anvende den samme farve i en anden finish , i et design . En vekslende mat og blank finish kan gøre en mur ligne tapet . Moderne eller moderne design kan understøtte en stærk mønster eller teknik såsom bånd af mahogni og stål til at vende en lang mur i en funktion .
6 .
Balance designet , så funktionen væggen tilføjer wow-faktor , kan du være på udkig efter , mens du stadig bringe værelse sammen på en måde , der er sammenhængende . Tænk på visuel vægt , stil og brug af neutrale til at blødgøre væggen . Hvis et værelse er fyldt med iøjnefaldende kunst , farve og visuel funktioner, vil rummet blive trættende og overdreven brug af farven eller accenter bliver til visuel støj . Begræns rod til at reducere visuelle støj .
7 .
Føj naturlige elementer til at øge følelsen af komfort . Store grønne planter , der flytter vand springvand , natursten og træ alle tendens til at reducere den følelse af stress og roligt et værelse . En veldesignet væg vil fremvise de funktioner, du vil fremhæve , uden at tage over eller dominerende et værelse .

gode råd og advarsler


 • Prøv at vælge store kunst snarere end mindre stykker . Rediger størrelsen af ting placeres på eller fæstnet til en væg . Overvej cykle din kunst gennem hele året , så din funktion væg aldrig bliver visuelt kedelig for dig eller dine gæster .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge hylder uden pigge
 • primitive indretning tips
 • hvordan man kan sy latinske nuancer at drapere i centrum
 • rullende maling vs spray maling til udvendig
 • hvordan man kan hænge en vinstok krans
 • kreative loft idéer
 • hals roll pude retninger
 • hvordan du installerer amtico gulve
 • udendørs christmas lys problemer
 • fransk landstil hus plan
 •