hvordan man finder male farver til dit soveværelse

hvordan man finder male farver til dit soveværelseHvis du får klar til at gå i gang med et maleri projekt i dit soveværelse , kan du ikke være sikker på, hvad farve mønstre at vælge . Der er mange måder at gøre en sikker beslutning , når det kommer til farveskemaer . Tag hensyn til humør , du ønsker at indstille i dit soveværelse , med eller uden din farve mønster er en du vil være tilfreds med på lang sigt , og hvordan farven supplerer resten af dit hjem

Du skal bruge:
filmapper .
Trådløse printer .
Trådløs mus .
Trådløst tastatur .
Digital fotoramme .


1 .
Beslut dit formål . Soveværelset er ofte betragtes som et rum for afslapning , men nogle kan anse det for et sted, som fordobler som et kontor eller en arbejdsplads. Det er vigtigt at afgøre om den slags rum , du ønsker det skal være . Dette vil gøre en forskel i den type af farver , du vælger . Hvis du designer dit soveværelse , så du har en spa inspireret plads , vil du være mere tilbøjelige til at vælge farver, der er beroligende og afslappende . Dette kunne omfatte et hav skum grøn , ocean inspireret nuancer af blå eller en creme-baseret farve, accenter naturlige elementer . Hvis du planlægger at fordoble dit soveværelse som en arbejdsplads , dog kan du have en helt anden farvesammensætning i tankerne . Et soveværelse , der fungerer som et arbejdsområde kan males i pastel gule eller neutrale toner , såsom café eller mokka.
2 .
opsamles en prøve af maling farver . Dette er den bedste måde at afgøre, hvad farver vil se bedst i dit soveværelse . Hvis der er noget i dit soveværelse eller i dit hjem , der inspirerer dig , såsom en samlerobjekt , du har modtaget under en rejse eller din favorit kaste pude , så tag den med dig til en male butik . De ansatte kan hjælpe dig med at matche farven du gerne så tæt som muligt . Der er også mange forvalgt farver, du kan gå igennem for at bestemme de farver du kan lide . Hvis du besøger en butik for noget hjælp , kan du ende med at blive tiltrukket af farvemønstre du havde aldrig overvejet at kombinere i dit soveværelse . Forretninger sådan Lowe 's , Home Depot , Target og Walmart alle indeholde et afsnit , der er dedikeret til at male . Spørg, hvis du kan tage et par prøver hjem for at se , hvordan de vil arbejde sammen i selve rummet . Hvis du ikke har adgang til at se male prøver i butikken , kan du også besøge sites online , der vil give dig den samme hjælp .
3 .
Bliv inspireret . Hvis du ikke føler, at du kan bestemme de rigtige farver på egen hånd, bruge de ressourcer omkring dig til inspiration . Tjek episoder med hjem bygning og indretning shows som dem, der ses på HGTV . Pick up kopier af home decor blade for at se det nyeste design tendenser eller være opmærksom på farveskemaer , som du ser på dine yndlingsprogrammer. Hvis du finder et billede af et soveværelse , som du ville elske at kopiere , tilføje din egen flare til det . For eksempel , et soveværelse layout i " Bedre Boliger og haver ", hvis forestiller en smuk lavendel malet værelse , tilføje nogle dybe nuancer af lilla og blød brune i din egen farvesammensætning at give det en varm kontrast .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afgøre , hvor meget stof der er behov for at gøre sengeforhæng
 • hvordan man kan hænge tunge gardiner for betonvægge
 • hvordan man kan købe tørret græskar
 • hvad definerer toscanske farver ?
 • hvordan man kan dekorere et værelse til en romantisk aften
 • hvordan man kan fjerne maling fra gamle bjælkehytter
 • den rigtige måde at hænge gardiner
 • hvordan man kan identificere sølv plade bestik mønstre
 • hvordan man kan male glas for at gøre det ser frosted
 • hvordan man rent vindue glas caulking , maling & lak
 •