hvordan man kan blande en skov loft & et trægulv

hvordan man kan blande en skov loft & et trægulvEn træ loft virker godt med mange typer af decors , især hvis du blander det med et trægulv i rummet . Ligegyldigt hvad dine dekorative smag er , kan du bruge disse træ arkitektur elementer som inspiration til udsmykning . Både traditionelle og moderne udseende kan opnås let , om det loft, og gulvet er plettet samme farve eller ej. Den stil af de andre designelementer , som du bringer i , er , hvad der vil afgøre det overordnede udseende og stemning i rummet

Du skal bruge: .
Paint prøver .
Stol jernbane eller wainscot .
Gulv-og kroneformen .
Træmøbler .
Træ billedrammer .


1 .
Bring hjem maling prøver at supplere toner findes i træet . Start med kort og holde dem op ved siden af gulv og loft , og vælg et par , der synes at arbejde . Få prøver og små male firkanter til at indsnævre den ned til en , der bringer de undertoner du kan lide mest . Vælg en farve til lokaler, hvor pletten er den samme på gulvet som på loftet , to nuancer til rum, hvor de er forskellige.
2 .
Tilføj en stol jernbane eller wainscot rundt i lokalet , der er plettet til at matche . Vælg din foretrukne nuance , hvis du arbejder med to forskellige pletter i rummet . Dette kan også bruges som en mulighed for at male i en anden nuance helt at introducere de vigtigste accent farve til rummet .
3 .
Installer kroneformen og gulv støbning i samme pletten som stolen jernbane . En anden mulighed er at male det med de vigtigste farvevalg , eller accent nuance , for rummet , når du blander en træ loft og en træ gulv .
4 .
Vælg træmøbler til rummet . Ifølge Fast Gulve selskab , "Du kan enten matche træmøbler til gulvet , eller du kan også have en kontrast , der er også en meget flot udseende. " For eksempel kan du vælge honning-farvede møbler til en traditionel eller lys ud, når du har honning-farvede gulve eller bringe den i mørke kirsebær til en mere kantet føler . Hvis du arbejder med to forskellige pletter , skal du vælge møbler i samme pletten som loftet for kontrasten .
5 .
Farv billedrammer at matche gulvet eller loftet . Hvis du har kontrasterende møbler , plet et par til at supplere , at så godt . Vælg en accent farve for tilbehør , der supplerer alle de pletter , når du blander en træ loft og et trægulv .

Anden Artikel

 • hvordan man opbygger en klassisk spejl ramme
 • indretning ideer til en hytte badeværelse med maling
 • kids soveværelse vindue behandlinger
 • hvordan man montere persienner
 • hvordan man kan dekorere med sort / hvid fotografering
 • hvordan man kan dekorere blomsterkasse til foråret
 • hvordan man kan dekorere en lampeskærm med zebra print
 • hvordan man kan dekorere et land køkken
 • hvordan man kan dekorere en sort , rød og grå stue
 • hvordan man kan dekorere med farven koral
 •