hvordan man kan dekorere et kvadrat stue

hvordan man kan dekorere et kvadrat stueSelv om en populær form, kan en firkantet stue være et vanskeligt projekt at løse , fordi møblerne normalt ender med at blive skubbet mod muren , gør rummet føles kold og fjern . En anden udfordring er, at der ikke er nogen små områder i stuen som en lille lidt krog , der kan gøres til et hyggeligt læsehjørne . Løsningen er at bruge en smule af kreativitet til at skabe en varm stue , der udnytter den plads , du har

Du skal bruge: .
Paint
Tæppe .
Sofa.
Love sæde .
Skammel .
Sofabord.
Stole.
Magazine rack .
Bog hylde .
Foor lampe .
Rundt bord .
Maleri .
Tilbehør.
Lamper .


1 .
Vælg en maling farve, vækker en vis stemning i stuen . For eksempel bruger chokolade brune eller dybe røde til at skabe en varm og indbydende atmosfære . Hvis du ønsker en sorgløs følelse , skal du vælge maling i nuancer af kølige grønne eller blå . Neutrale farver er klassiske , fordi de har brug for kun lyse tilbehør .
2 .
Brug en stor stue tæppe til at skabe et fokuspunkt i rummet . Arranger møbler omkring denne tæppe til at skabe en samtale område . Line up sofaen med den lange kanter tæppe . Sørg for , at sofaen er ca 10 meter væk fra væggen .
3 .
Tilføj en kærlighed sæde til denne samtale område . Placere det, så det flugter med den korteste kanter af gulvet tæppe . Sørg for , at dette møblet er væk fra væggen .
4 .
Sats på en skammel og et sofabord , der har afrundede kanter til at bløde op den barske kvadrat linjer i rummet . Placer bordet i midten af gulvet tæppe .
5 .
Tilføj stole , der kan flyttes rundt efter behov ved hjørner af tæppet , så de er vendt mod sofabordet .
6 .

Udpege en læsning område i stuen . Skabe en hyggelig læsning område med en stor behagelig stol , magasin rack , bog hylde og en høj standerlampe . Tilføj et rundt bord på dette område , som kan bruges til at spille brætspil med familien eller besøgende .
7 .
Sæt et stort maleri på den ene væg til at trække stuen farveskema sammen . Vælg farver fra maleriet og brug tilbehør, der er i samme farve familie . For eksempel , hvis du har valgt et maleri af røde roser vælge pyntepuder i nuancer af rød eller pink . Vælg et maleri med cirkulære linjer for at give en fornemmelse af bevægelse .
8 .
Vælg tilbehør såsom vaser , pyntepuder og dekorativ kunst prints for at tilføje farve til din stue . Vælge nogle af dine yndlings accessories og find en kreativ måde at vise dem . For eksempel , hvis du elsker farven af påfuglefjer vise dem i et stort , trendy vase eller ramme dem og hænge dem på en væg .
9 .
Vælg runde lamper såsom gulv lamper og bordlamper , der vil blødgøre pladsen linjer i rummet .

Anden Artikel

 • interiør trim maleri tips
 • glas rack DIY
 • hvordan man kan dekorere en hylde på en stue væg
 • hvordan man kan blande træ , fliser & tæppe
 • hvordan man kan sprutte male en kommode
 • indretning ideer til en hytte badeværelse med maling
 • anatomi af en swag lampe
 • elegante taksigelse udsmykning idéer
 • gør det selv hjem forbedring vægbeklædning
 • hvordan man bruger farveskemaer i udsmykning
 •