hvordan man kan dekorere et soveværelse med en hest tema

hvordan man kan dekorere et soveværelse med en hest temaUanset om du ejer din egen hest eller bare nyde skønheden af heste , dekorere dit soveværelse med en hest tema er den perfekte måde at forkæle og fejre din passion . Der er en bred vifte af heste-tema gaver til rådighed , fra pudebetræk og plader sæt til halvrund lamper vægtæpper . Hvis du har din egen hest , kan du endda være i stand til at lave din egen hest-tema dekorationer ud af din firbenede ven 's gamle sko

Du skal bruge: .
Foto collage
Hestesko nøgle rack .
Hestesko knagerække .
Ark sæt .
Pudebetræk.
Pyntepuder .
Foto tæppe .


1 .
Undersøg rummet nøje for at finde emner , der allerede passer ind i din hest tema . Hvis du elsker heste , chancerne er du allerede har en række tingeltangel med en heste tema . Sæt disse elementer til side og indarbejde dem i den færdige soveværelset .
2 .
Fjern din eksisterende , ikke-heste illustrationer fra væggene og erstatte det med indrammede billeder af heste , portrætter af kendte vestlige kunstnere og andre heste-tema poster . Hvis du har din egen hest , hænge en fotocollage på den ene væg i rummet og fyld den med dine yndlingsfotos . Rotere billeder på en regelmæssig basis for at holde collage ser nye .
3 .
Køb en hestesko nøgle rack og knagerække , eller bedre endnu , lave dine egne ved hjælp af din hest 's gamle sko . Det er nemt at lave en simpel hestesko rack med et par gamle hestesko , en flad stål bar og nogle lodde . Hæng stativerne på et passende sted . Placering af nøglen rack højre inde i soveværelset døren på knagerække på bagsiden af døren er en glimrende måde at maksimere plads og anvendelighed .
4 .
Put hest-tema ark på din seng og accent dem plader med et udvalg af pyntepuder . Valg af en Navajo eller vestlig kontrolleres ark sæt og accenting det med tre eller fire heste pyntepuder giver en elegant look til en voksens værelse , mens børnene vil elske plader prydet med forskellige racer af heste . Vær sikker på at vælge matchende pudebetræk til dit soveværelse sæt .
5 .
Tilføj en brugerdefineret foto tæppe til dit soveværelse . Disse foto tæpper er tilgængelige overalt, fra specialitet foto forhandlere til stormagasiner . Du skal blot give gemme sine foretrukne hest foto , og de bruger den til at oprette en one-of-a-kind foto tæppe til toppen af din hest tema soveværelse med stil .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en stål storm dør
 • hvordan man kan lægge en mursten gulv på snavs
 • hvordan man kan male en dør til at ligne en seks panel
 • hvordan man svamp - male et betongulv
 • hvordan man rent vindue glas caulking , maling & lak
 • hvordan man lim en hårdttræ ordet til en opvarmet plade
 • prinsesse vægmaleri ideer
 • hvordan man kan dekorere en skolebygning tema køkken
 • hvordan man kan gøre multi - farvede stencils
 • hvordan man designer et musiklokale
 •