hvordan man kan fremlægge en Havestue

hvordan man kan fremlægge en HavestueHvis du er heldig nok til at have en solrum i dit hus , er det vigtigt at dekorere det på en måde , der vil maksimere rummets fulde potentiale . Efter alt , hvis du bliver nødt til venner og familie kommer over til sammenkomster-eller hvis du bare vil nyde en stille aften alene i din solrum-you'll nødt til at sørge for , at det er møbleret på en måde , der virker . bedst til din specifikke område og klima

Du skal bruge: .
Møbler
Vindue behandlinger .
Planter .
Fan .

vælge hensigtsmæssige Møbler


1 .
Når møblering af en Havestue , skal du sørge for , at møblerne du vælger, svarer til rummets størrelse . Et stort , åbent solrum kan holde store , fede møbler . En mindre plads vil se mere indbydende med stykker , der ikke dominerer rummet .
2 .
Vælg stole og borde , der er resistente over for skader fra sollys og varme . Efter alt , er det en Havestue , og der vil være en masse af naturligt lys i rummet . Møbler fremstillet af materialer som rattan og vidjer er altid et godt valg . Træ vil tørre ud med tiden , og plast møbler tendens til at falme i fuld sol. En anden mulighed er smedejern , selv om det kan få ubehageligt varmt at sidde på når man sidder i solen . Puder, plaider og puder bør være lavet af en UV-resistent materiale , hvis det er muligt.
3 .
Vælg møbler , der afspejler karakteren af solariet . Bright tropiske farver er altid sjovt , og blomstermønstre arbejde godt . Du kan også accent neutral jordfarver med farverigt tilbehør .

Udsmykning Your Space


1 .
Tilføj potteplanter til din solariet. Ikke alene gør de rummet ser trøstende og lyse , vil de også trives i solariet miljøet . Brug en kombination af store potteplanter træer , såsom Ficus og gummi træer , og mindre blomster , urter og buske . Hold dem vandes regelmæssigt , og de vil belønne dig med en naturlig indretning .
2 .
Brug vinduet behandlinger . Så meget som vi elsker solen , der er tidspunkter, hvor det kan være en smule overvældende . Vindue behandlinger , såsom sheers , gardiner , persienner og nuancer , vil give dig mulighed for at justere mængden af sollys-og dermed , varme-det er i din solariet. I nogle områder , forlader folk deres vinduer udsat hele formiddagen , og derefter trække nuancer om eftermiddagen for at holde solariet cool . Bambus nuancer arbejde pænt , men der er en række forskellige muligheder for vinduet behandlinger i en solariet.
3 .
Dekorer dine vægge . Glem ikke , at væggene er en del af rummet , også . Hang fotos , grafik og farvestrålende elementer på dine vægge . Vær sikker på at holde dem på en væg , der ikke vil blive for meget sol eksponering-du ikke ønsker din elskede familie fotos til fade fra for meget sollys . Tropisk-inspirerede ting er altid passende i en solariet.
4 .
Hold tingene cool . Hvis du har fået mulighed for at tilføje et loft fan , så gør det . Ved at tilføje et loft fan , vil du få luft cirkulerer , og det vil holde hele rummet en masse køligere , selv i højden af solens varme . Hvis et loft fan ikke er en mulighed , bør du overveje et gulv fan , som du kan placere på en diskret sted at tilføje nogle luftstrøm .

Anden Artikel

 • hjemmelavet lak til rengøring messing
 • smal entre udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere et køkken med en cafe stil tema
 • billigt, nemt & sød soveværelse ideer til en teenage piges soveværelse
 • hvordan man kan male i en teen børneværelset
 • ideer til dækketøj
 • hvad er de forskellige typer af vaser ?
 • ideer til footed skåle
 • hvordan man slår en bevægelsesføler ud på en oversvømmelse lys
 • hvordan man kan dekorere & male en baby børnehave
 •