hvordan man kan gøre latinske nuancer hænge ud over sheers

hvordan man kan gøre latinske nuancer hænge ud over sheersNogle romerske nuancer og vinduer vil fungere godt med små underliggende lutter paneler bag dem . Hvis læg af den romerske skygge er for store, vil være tilbøjelige til at fange på stoffet og træk spring ind i romerske skyggen , hvilket ikke er det udseende, du sigter efter . At kunne hænge både sammen , bør den romerske skyggen sidde udenfor vinduesrammen , bør det store pres montere på indersiden af vinduesrammen , og du kan vælge at tildække det øverste af den romerske skygge med en brugerdefineret Valance .

Du har brug for :
målebånd.
Blind stof .
Foring stof .
Saks.
1 af 1/2-inch lægte bord .
Skruer.
Skruetrækker .
Dyvler .
Nål og tråd .

Realiseringen af et romersk Shade


1 .
Mål bredden af vinduet og tilføje 3 inches . Måle højden af vinduet og tilføje 6 inches . Klip din blinde stof og foret stof på disse målinger med en saks.
2 .
Skær en 1 af 1/2-inch lægte bord 3 inches længere end bredden af vinduet . Skru lægten bord i det vindue trim , således at 1- tomme side af brættet vender i rummet . Center bestyrelsen lige over vindueskarmen .
3 .
Mål længden af lægten bestyrelse og skæres krog og løkke tape til denne længde . Tryk den klæbende krog side af båndet til den øverste kant af lægten bestyrelsen står i stuen og sæt sløjfen ( fuzzy side ) ud til senere brug .
4 .
Læg stoffet og foring ansigt sider sammen . Sy en 1- tommer søm langs begge sider og bunden af stoffet . Sy en anden kant langs den nederste 1 /4 tommer fra kanten . Skære de nederste hjørner på en 45- graders vinkel ophold 1 /4 tomme under indersiden syet hjørne .
5 .
Klip 5 dyvler 1 1 /4 inches mindre end bredden af den blinde . Indsæt den ene dyvel i lommen ( mellem de to sømme ) i bunden af den blinde . Vende det blinde højre side ud og jern sømmene flade .
6 .
Sæt blinde højre side ned på arbejdsfladen . Mål 3 inches fra to pletter på den øverste kant og bruge en lige kant ( målestok ) og tegne en vandret linje med blyant på indersiden af den blinde . Mål 4 inches op fra den nederste kant i to pletter og trække en lige vandret linie . Mål afstanden mellem de to linjer og dividere med et lige antal mellem 6 og 8 inches . For eksempel, afstand, hvis er 39 inches , dividere 39 med 6 , og du får 6 1 /2 inches . Det betyder at din plisserede sektioner vil være 6 1 /2 inches fra hinanden .
7 .
Mål hver plisserede sektion og tegne en vandret linje med blyant på liner stoffet . Vælg en romersk skygge rør . Skær røret bredden af blinde . Placere dine skære røret over ubeskåret røret og tilpasse slots skåret ind i røret . Skær de små overskydende og skær den anden slange til bredde . Du skal bruge en tube til hver vandret blyantstreg .
8 .
Sy rør til den blinde start 1 /2 tomme i fra slutningen af røret og finish 1 /2 tommer fra den anden ende af røret . Røret vil have en søm langs den øverste kant og med regelmæssige mellemrum slots . Sy røret mellem sømmen og slots med toppen af røret langs blyant linje . Indsæt en dyvel i glasset , og drej hver ende under 1 /2 tommer og sy rørender lukket . Gentag dette for hver vandret linje og dyvel .
9 .
Fold den øverste del af blind over 1 tomme mod foringen. Pin fuzzy side af krogen og løkken bånd på plads , og sy båndet til den blinde med en dobbelt søm for ekstra styrke .

Cording en romersk Shade


1 .

Foranstaltning 4 stykker nylon snor , der er to gange højden af vinduet plus bredden af vinduet . Mål 2 inches fra siden af den blinde . Tråd nylonsnor gennem to slots og knude . Træk ledningen lodret op blinde gennem den identiske bund og top plads ved hver dyvel , hele vejen op til toppen af den blinde . Gentag dette med en ledning 2 inches fra den anden side , og yderligere to snore jævnt fordelt op midt i blinde .
2 .
Hæng den romerske skygge ved at trykke på krogen og løkken sammen . Løft blinde og marker det sted, hvor hver ledningen kommer ud af top slot . Lav en markering på undersiden af lægten centreret i 1/2-inch . Skru øje skruer ind i skoven på hver mark og en ekstra på den side, hvor du ønsker at trække i ledningen .
3 .
Tråd hver ledningen op gennem sine egne øjne skrue og derefter gennem hver Øjebundskrue bevæger sig mod ekstra øje skruen . Tråd hver ledning gennem ekstra øje skrue så godt. Alle fire ledninger skal hænge fra ekstra øje skruen .
4 .
Installer en ledning neddeler 8 inches fra ekstra øje skruen . Dette er en lille plastik -enhed , der giver dig mulighed for at forvandle dine fire ledninger til et ( fantastisk til at beskytte børn ) . Skub en agern på enden af ledningen og bind en knude . ( En agern er en lille plastik kop , der dækker knude . ) Installer en klampen til den side af vinduet for at vikle ledningen på . ( En klampen er en lille dobbeltsidet krog , der monterer med en skruetrækker . )

Installer en Sheer


1 .
Mål den indvendige side af vinduesrammen . Mål fra undersiden af vinduesrammen til vindueskarmen og tilsættes 2 inches . Dobbelt bredde spring og skær stof til den rigtige højde . Fold det store bredde kloge i halve og skæres med en saks .
2 .
Sy en dobbelt 1/4-inch kant rundt begge sider og i bunden af hver plade . Sy en 1 1/2-inch lomme øverst på hver plade .
3 .
Skub det store paneler på en lille spænding gardinstang og installere stangen så langt fra den romerske skygge som muligt .

gode råd og advarsler


 • Overvej at montere en fremstående Valance over toppen af den romerske skygge . Du kan også tilføje gardin vægte til ren og skær for at gøre det sværere for skygge til uheld afhente når du hæver skyggen .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver et springvand ved hjælp af en gryde og en spidsende
 • tæppe vs keramiske fliser gulv
 • hvordan du fjerner filler af træ til bejdse
 • nemmeste måde at fjerne tapet opbakning
 • ideer til hjem forbedring projekter
 • hvordan man strip vinyltapet
 • hvordan man kan dekorere hylder i en stue
 • hvordan man kan dekorere 1960 ’s og 1970 ’s retro -stil
 • hvordan man kan rense en pejs og gøre det sjovt om sommeren
 • tips om sprøjtning metallak
 •