hvordan man kan gøre latinske rullegardiner af stof

hvordan man kan gøre latinske rullegardiner af stofRoman blinds er en simpel form for vindue behandling , der passer ind i vinduesrammen . Der er en snor til den ene side af den blinde , der bruges til at justere den blinde i vinduet . Dette vindue behandling tendens til at have en skræddersyet udseende og fungerer godt sammen med andre typer af gardiner . Enhver type , farve og mønster af stof kan bruges til at lave en romersk blind , og det er en god måde at bringe en accent farve ind i stuen

Du skal bruge: .
Målebånd
. 1- af -1- tommers træ lægte .
Bordrundsav .
Strøm skruetrækker .
2- tommer skruer .
Krog og løkke tape .
Saks.
Stof.
Liner stof .
Symaskine .
Dyvel .
Jern .
Roman skygge tube tape .
Pins .
Blyant .
Lineal .
Eye skruer .
Ledningen neddeler .
Agern .
Klampe .

Realiseringen af et romersk Shade


1 .
Mål indersiden af dit vindue ramme med et målebånd . Skær et stykke af 1- ved -1- tommer træ lægte i passende længder . Monter lægte på undersiden af vinduesrammen ved at skrue gennem skoven lægte ind i undersiden af karmen ved hjælp af en magt skruetrækker og 2- tommer skruer .
2 .
Skær et stykke af krog-og-loop tape samme længde som træ lægte . Tryk den klæbende krog side af båndet til forside lægten træ . Sæt fuzzy stof loop side af båndet væk til senere brug .
3 .
Mål bredden af vinduet , og der tilsættes 2 inches for sømme . Måle længden af vinduet fra den øverste kant af træet lægten til vindueskarmen og tilføje 6 inches . Klip din stof og liner til disse målinger ved hjælp af en saks.
4 .
Læg dit vindue stof ansigt op på dit arbejde overflade . Placere dine liner med forsiden nedad på dit stof . Pin de stoffer sammen langs siderne og bunden , og sy en 1- tommer søm på begge sider og i bunden af blinde . Sy en anden søm langs den nederste kant af den blinde 1 /4 tommer fra kanten .
5 .
Skær bunden stoffet hjørnerne på en 45- graders vinkel 1 /4 tommer fra indersiden søm hjørne . Skær et træ dyvel 1 1 /4 tomme mindre end bredden af vinduet , og skub dyvel inde i en afskårne hjørne ende i bunden af den blinde og inde i 3/4-inch lommen du har oprettet mellem sømmene . Vende det blinde højre side ud , og jern dine sømme flade .
6 .
Placer blind ansigtet nedad. Glat vævet stof sammen , så de sømme tilpasse og der er ingen folder . Pin stoffet til at holde det på plads . Foranstaltning 3 inches ned fra den øverste kant af de blinde i to steder . Placer en lineal (som en værftet pind ) mellem din varemærker og tegne en vandret streg i blyant fra den ene side af den blinde til den anden .
7 .
Mål 4 inches op fra nederste kant af blinde to steder og tegne en vandret linje, der forbinder din varemærker. Mål mellem dine linjer og dividere med et helt tal mellem 2 og 6 . ( Du er på udkig efter en fold er større end 6 inches og mindre end 8 inches . ) Eksempel : Hvis din måling var 27 inches , du kan opdele 27 af 4 for at oprette en fold , der er 6 og 3/4-inches . ( Dette er mere end 6 og mindre end 8 inches --- perfekt ! ) Dette vil give dig 4 endda læg . Mark og tegne en vandret linje for hver af dine læg .
8 .
Skær romerske skyggen røret tape bredden af blinde . Juster dine første reststykket over røret tape , så slots afstemning med røret tape til at oprette en ny brik . Du ønsker at sikre, at dine slots på ALLE stykker rør tape tilpasse nøjagtigt . Det betyder, at du vil sandsynligvis nødt til at trimme en lille mængde samt stille din længde skåret så rørene er identiske . Skær en tube for hver vandret linje på din liner stoffet .
9 .
holdning en romersk skygge rør langs den nederste linje på skyggen . Toppen af røret har en søm , og derefter rækken af jævnt fordelt slots . Sy røret til den blinde langs toppen af røret mellem sømmen og slots . Start og slut din søm 1 /2 tommer fra slutningen af røret . Dette er så du kan vende ende af røret under og hånd sy det lukkede senere . Sy alle dine rør til din blinde på samme måde .
10 .
Skær en brik til hvert rør . Din dyvler skal være 1 1 /4 tomme kortere end bredden af den blinde . Indsæt et dyvel indeni hvert rør . Drej enderne af hvert rør under og sy enderne lukkes med en nål og tråd .

Hanging en romersk Shade


1 .
Fold 1 cm af den øverste kant af de blinde til den bageste ( liner side ) , og sæt fuzzy krog og løkke tape til stoffet . Sy båndet til stoffet ved hjælp af to syninger styrke . Skåret fire længder af nylon snor to gange højden af vinduet plus bredden af vinduet . Afgiv din blinde stof med forsiden nedad på dit arbejde overflade .
2 .
Bind enden af en snor gennem ventilationshullerne i bunden romerske skygge tape og 2 inches fra siden . Hvis din drage ledningen vil hænge på højre side af vinduet , så med dit stof nu vendt , begynder den nederste højre side . Knude i ledningen i bunden slots . Find den samme slots i den næste røret over bunden ( 2 inches fra siden ) og tråd igennem fra bunden til toppen . Flytte op til næste rør og tråd gennem hele vejen til toppen .
3 .
Knot din anden ledning i bunden røret slot 2 inches fra den anden side . Flyt op på samme måde , gevindskæring ledningen gennem de identiske slots på hvert niveau indtil du når toppen . Mål mellem dine ledninger og dividere med 3 , bruge dette nummer til at finde intervallet for yderligere to rækker af ledninger . Knude hver række på den nederste rør slot , og tråd op gennem ens slots i hvert glas over bunden . Du skal ende op med fire jævnt fordelt lodret snor rækker alle starter i bunden røret .
4 .
Gør din blinde rundt og trykke på krogen og løkken på stoffet og træ lægte sammen . Løft kanten af blinde og markere bunden af lægten præcis, hvor hvert ledningen kommer ud af sin øverste plads . Skru loop formede skrue øjne i bunden af træet lægten på hver af disse mærker . Skrue en ekstra skrue øje 1 tomme fra slutningen af lægten på den side hvor ledningerne vil trække .
5 .
Tråd ledningen længst væk fra træk den igennem øjet løkken over det og gennem hvert øje sløjfe til side mod træk . Før den gennem ekstra sløjfe sidste . Træk ledningen sekunder længst gennem sit eget øje loop og derefter gennem sløjfer mod træk , plus gennem de ekstra øje løkke . Fortsæt indtil alle ledninger er gennem de sløjfer og ekstra øje løkke . Saml ledningerne med en ledning reducer 6 til 8 inches under ekstra sløjfe . Afslut med at skyde et agern over ledningen ende og binde en knude . ( En agern er en lille plastik kop , der dækker ledningen knuden . )

gode råd og advarsler


 • Cord reduktionsgear er små plastik -enheder , så du kan hente din trække snore sammen på en side, mens en enkelt ledning der kommer ud på den anden side . Disse er gode for børns sikkerhed . Klamper er små to-sidet kroge at montere på trækket side af den romerske skygge omkring 2 /3 ned højde af vinduet .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge metal udendørs skilte
 • hvordan du udskifter Hampton Bay puder
 • hvordan man kan male metal golfkøller
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse elegant
 • hvordan man kan gøre multi - farvede stencils
 • gør det selv fe vægmalerier
 • hvordan at designe dine egne moduler hjem
 • blå og grøn soveværelse ideer
 • tips om at flytte ind i dit første hus
 • hvad farve pærer afgiver mest varme ?
 •