hvordan man kan hænge et bruseforhæng på en klo badekar

hvordan man kan hænge et bruseforhæng på en klo badekarClaw bøtter har været populære blandt badende siden slutningen af Første Verdenskrig , da indendørs VVS langsomt begyndte at blive indført i boliger . Dybden af disse bøtter og det faktum, at der ikke er overløb dræn giver iblødsætning på dybere vand end det er muligt med de fleste standard indbygget i bøtter . Dog kan claw-fods bøtter ikke bruge traditionelle straight-stang bruseforhæng fordi bøtter er fritstående . I dagens verden , og hastigheden let et brusebad ofte overtrumfer en afslappet sættetid , så hvis dit eneste badeområde er en klo-fod badekar , kan du installere en badeforhæng på det .

Du skal bruge:
Målebånd
. Ovale eller rektangulære brusebad gardinstang kit .
Bor .
Ankre .
Hammer .
Skruer.
2 sæt badeforhæng ringe .
2 badeforhæng .


1 .
Mål længden og bredden af din balje med et målebånd . Du kan måle den indvendige eller udvendige mål , alt efter hvad der er nemmest , fordi gardinstænger kommer i standardiserede størrelser .
2 .
Find hængende hardware i din ovale eller firkantede badeforhæng stang kit . Sættet bør have ankre og skruer . Forsøg ikke at bruge skruer uden ankre-en gardinstang vil være for tung og kan i sidste ende falde ud af væggen eller loftet
3
Saml dine gardinstang og mærke . de steder , hvor det vil være nødvendigt at knytte til væg eller loft , afhængigt af dit kit 's stil . Hold skruen plader eller flanger ( som regel runde plader med et hul til stangen ) mod væggen eller loftet i disse områder og markere den nøjagtige steder til skruerne .
4 .
Bor huller i skruen steder , konstaterede ved hjælp af lidt størrelse i din gardinstang kit . Hvis sættet ikke bemærke en smule størrelse , så prøv en lidt mindre end diameteren af ankeret , ikke herunder læbe .
5 .
Sæt ankre ind i hullerne og forsigtigt trykke på dem på plads med en hammer . Hvis de ikke går ind med blide haner , forstørre hullerne lidt . Placer flanger eller skrue plader i løbet af de ankre og skru dem på plads .
6 .
Sæt gardinstang til flanger som anvist i dit sæt . Hvis du bruger lukkede badeforhæng ringe , skal de placeres på stænger , før de er sikret på plads . Space ringene jævnt på begge sider af væggen eller loftet støtter .
7 .
Hæng badeforhæng fra ringene , overlappende gardinerne af to ringe huller i slutningen af karret modsatte hanen . Ekstra lang bøtter kan kræve tredjedel badeforhæng .

Anden Artikel

 • cute udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge gardinstænger på gipsvæg
 • hvordan man kan dekorere med kaste tæpper
 • hvordan man kan gøre to forskellige farver gardiner på et panel
 • hjemmelavet værelse udsmykning til teenagere
 • Pigens himmelseng ideer
 • hvordan man kan dekorere en stue væg med sten
 • hvordan man kan pletten trægulve med gamle kaffe
 • falder Mantel udsmykning
 • hvordan man kan folde en serviet elefant
 •