hvordan man kan lave blinds , der ikke vil lukke hele vejen

hvordan man kan lave blinds , der ikke vil lukke hele vejenBlinds tilføje et strejf af praktisk elegance til vinduet behandlinger , men at de ikke altid arbejde på den måde du ønsker. Den brede vifte af muligheder for persienner gør dem til et attraktivt kandidat , når de overvejer hvordan man kan klæde dine vinduer . Den downfalls kommer i den hyppige brug . Bevægelse kan give problemer i komponenter. Hvis du finder dig selv med blinds , der ikke vil lukke , er det tid til at gøre nogle fejlfinding

Du skal bruge: .
skruetrækker


1
Undersøg . blinds for åbenlyse problemer . Blinds , der ikke vil lukke kan have sammenfiltrede ledninger eller brug for en ny tilt mekanisme . Check ledninger for at sikre, at de er rene og untangled . Fjern eventuelle knuder eller snavs .
2 .
Forsøg at lukke blinds manuelt . Afhængigt af hvilken type , kan du være i stand til at trække forsigtigt og tvinge det lukket . Nøgleordet er forsigtigt . Hvis du trækker for hårdt , kan du bryde mekanisme eller snore .
3 .
justere enhver lameller vender den forkerte retning . Specielt med lamelgardiner , lameller vendte forkert , kan holde dem fra lukning. Brug dine hænder til at flytte blinds , indtil de er inline .
4 .
Træk blinds hele vejen op , eller til den ene side , hvis de er lodret , og forsøge at lukke dem igen . Hvis liften komponenten sidder fast , kan få dem til at bevæge sig i modsat retning være nok til at frigive den. Hvis blinds bevæge sig opad , trække dem højt nok , så de flugter med overliste , så prøv at sænke dem .
5 .
Løft ledningen , så den er parallel med hovedet jernbane . Første træk i én retning, for eksempel til højre , så prøv den anden retning . Dette kan udløse snorelås .
6 .
Træk vandret blinds ud af vinduet . Fjern endestykker og trække stykket fremad, indtil den rydder parentes . Lamelgardiner bør overlades intakt .
7 .
Find låsemekanismen inde i hovedet jernbane . Trace ledningen op for at finde låsen . Ved udgangen af kablet , kan du se en justering komponent . Skubbe imod det med en skruetrækker . Dette kan frigøre låsen og tvinge blinds til at lukke .
8 .
Fjern vippe wand eller ledning . Skub den hele vejen til højre for at trække det ud . Hvis din overlisten har endedæksler , skal du fjerne dem først . Når vippefunktion er ude , kan du prøve at geninstallere det ved at skubbe det tilbage på kabinettet . Hvis der er synlige skader , find en udskiftning kit i en bygning levering eller blind butik . Følg vejledningen for at installere en udskiftning .

Anden Artikel

 • indendørs maling ideer til moderne huse
 • ideer til udsmykning af en stue med fotografering
 • hvordan man kan male metalhængsler
 • hvad er UBA tuba granit ?
 • hvordan man kan flise foran en pejs
 • hvordan man kan dekorere en Mantel med billeder
 • hvordan man kan bejdse fiberplader
 • karnap & draperier behandlinger
 • silkepapir faux efterbehandling
 • hvordan man kan male et soveværelse gulv sort
 •