hvordan man kan male ark vinylgulve

hvordan man kan male ark vinylgulveMaleri dit gulv er en måde at ændre udseendet af et værelse til en lav pris . Med maling og en pensel , kan du oprette et mønster eller design du ønsker , for den første gulvmateriale med hvad du vil . Vinyl gulve kan males på , men tilbyder op et par forhindringer , du bliver nødt til at overvinde , før om , at første penselstrøg . Gulvbelægningen skal også være i god form , uden ridser , snit eller tårer . Herunder forberedelse , maleri ark vinylgulve kan være tidskrævende , men det er vel værd for den opdaterede look .

Du skal bruge:
PH-neutral vinyl gulv renere
. Moppe.
Skurebørste .
220- grus sandpapir .
180- grus sandpapir .
Slibning pol .
Deglosser væske .
Klud.
Primer .
Malerulle .
Pensel .
Epoxy eller industriel emalje gulvet maling .
Flydende polyurethan .
Tackcloth .


1 .
Rengør gulvet med en pH-neutralt vinyl gulv renere og en moppe eller krat . Fjern alt snavs og skidt , skrubbe gulvet ved hånden , hvis det er nødvendigt.
2 .
Fjern blanke finish fra overfladen områder af vinyl plader gulvbelægning med sandpapir . Placer et ark af 220- sandpapir korn på en slibning stang og gå over vinyl , indtil gulvet ikke længere skinner . Vær forsigtig med ikke at slibe hele vejen igennem vinyl til undergulvet . Fjernelse af glans roughs op gulvbelægning , der giver malingen en bedre overflade , som at følge . Feje gulvet fri for eventuelle slibestøv .
3 .
Fjern glans fra de indtryk dybt inde i vinyl plader med en deglosser væske . Sæt væske på en ren klud og derefter gnide på overfladen af vinyl til at fjerne de resterende glans . Tillad deglosser 10 minutter tørretid .
4 .
Påfør et lag primer til overfladen , børstning af primer med en malerulle eller pensel til mindre områder . Påfør frakke i flere lag , opbygge en belægning , der er tyk nok til at skjule farven på vinyl folie under . Tillad primer hærde i 48 timer.
5 .
Mal gulvet farve eller mønster efter eget valg ved hjælp af en pensel eller rulle . Brug epoxy maling eller industrielle emalje skabt for veranda eller gulv ansøgninger for de bedste resultater . Disse malingstyper stå sig godt til foden trafik uden afskalning eller triste . Tillad malingen hærde i 48 til 72 timer .
6 .
Vedhæft 180- sandpapir korn til en slibeklods og gå over den malede overflade med hånden , fjerner enhver mangler i malingen . Vær omhyggelig med ikke at sand til primer laget nedenunder . Fjern eventuelle maling eller støv med en voks-embedded tackcloth .
7 .
Dæk det malede areal med to lag af polyurethan at beskytte overfladen ved hjælp af en pensel eller rulle . Tillad en times tørretid mellem hvert lag .

gode råd og advarsler


 • Brug en ansigtsmaske og male på et godt ventileret område for at undgå indånding af maling dampe .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan finde ud af, om malingen er oliebaseret
 • hvordan man kan flise foran en pejs
 • hvordan de skal dække op rit farve på et tæppe
 • hvordan man laver en billig stige reol
 • hvordan man kan dekorere en stue i Hollywood -stil
 • hvordan man kan tape et hjørne , når maleri
 • ideer til at gøre en lille pantry køkken ser større
 • hvordan man kan male dit værelse med svampe
 • hvad er klipning tape til gardiner ?
 • hvordan man kan dekorere med egetræsmøbler
 •