hvordan man kan male et kreativt køkken

hvordan man kan male et kreativt køkkenAt vælge den rigtige maling farve til dit køkken er et af de vigtigste beslutninger for at gøre , fordi det har sådan en stor indvirkning på den samlede følelse af rummet . En kreativ køkken er fuld af personlighed og har strejf af farve . Kig efter inspiration i loppemarkeder og secondhand butikker . Bemærk de farver, du er tiltrukket af i kunst prints , postkort , antikke stof og i nips . Brug disse farver for at give dit køkken et personligt præg og for at gøre rummet sprænges med kreativitet

Du skal bruge:
farvehjul .


1 .
Brug mere end en maling farve til at male væggene . Vælg to eller tre komplementære farver til dine vægge . At finde den komplementære farver er lige så let som at kigge på farvehjulet . Find din farve på farvehjulet og derefter se på farverne modsatte af det . For eksempel , hvis du ønsker at gå med en rød køkken ville grønne nuancer være de farver , der ville se bedst med det . Et andet alternativ til denne idé er at male væggene vælge et primært farve og derefter ved hjælp af forskellige nuancer af denne farve for resten af væggene .
2 .
Brug maling farver i dit køkken , som symboliserer jord og vand . Vælg blå eller aqua til væggene og gå en lys brun eller chokolade trim . Ved hjælp af farver , der findes i naturen kan også gøre dit køkken beroligende .
3 .
Gå fed med sort maling farve . Selvom du er nødt til at være temmelig vovet at prøve denne id¨¦ , sorte køkkener ser elegant og moderne med den rigtige accent . Nogle indstillinger er maleriet en eller to vægge sort eller male alle væggene sorte . Tilføj farve til rummet ved hjælp af en lys farve til en accent .
4 .
Sats for en lys , saftig maling skygge for at tilføje en punch af farve til dit køkken . Nogle populære farver er dyb orange , citrongul , fersken og lime grøn .
5 .
Mal dit køkken en neutral farve og brug levende farver til accent på uventede steder . For eksempel , male væggene hvide og male en vinduesramme lys blå eller orange .
6 .
Mal væggene med en neutrale farver såsom klassisk hvid og gå amok i loftet . Male striber eller prikker eller bruge stencils til at skabe et design på loftet .
7 .
Fjern dørene fra din frysere. Vælg en blank eller semi-glossy maling farve og male bagsiden indre af hvert enkelt kabinet . Vælg en fed nuance eller en , der er i samme farve familie som den væg farve . Du kan vælge at bruge den samme farve i skabene eller brug forskellige nuancer af farven . Brug disse kabinetter til at vise nips , porcelæn , serveringsskåle og alt andet, du ønsker at vise . Vær kreativ og vælge emner med iøjnefaldende design og farver . Undgå rod oppe i skabet med alt for mange ting , og kun vælge et par der skal vises.

Anden Artikel

 • male produkter & værktøjer
 • kælderen våd bar ideer
 • hvordan du udskifter Hampton Bay puder
 • om glasmaleri film
 • hvordan man kan måle kvadratmeter til fliser
 • hvordan man kan montere en forsænket kan let
 • hvordan man kan male vinyl mini blinds
 • hvordan man får en metallisk faux finish med bare maling og glasur
 • spil til at dekorere en baby værelse
 • wainscot paneler ideer
 •