hvordan man laver et håndværk skum væg grænse for nem dekoration

hvordan man laver et håndværk skum væg grænse for nem dekorationMåske har du en utiltalende eller grimme tapet grænse . Måske er din søns værelse har en decideret feminin tapet grænse . Eller måske du ønsker at tilføje nogle lune eller farve til et barns værelse . Uanset din udfordring , et håndværk skum kant er en enkel DIY løsning , der kan være en permanent eller midlertidig udsmykning løsning . Pick dine farver og dit tema . Du er klar til at oprette din egen grænsen fra håndværk skum . Hæng dine grænser med et par hæfteklammer eller skubbe ben , og det vil være let at fjerne , når det er tid til en forandring .

Du skal bruge:
Tegning papir
. Klistret lim .
Saks eller hobbykniv .
Hæftemaskinen eller skubbe ben .
Permanent markører .


1 .
Vælg dit tema og farver . Måske du ønsker at omdanne et rum indrettet med en blonde og rose tapet grænsen ind i et rum med en jungle tema for en lille dreng . Vælge to farver grøn og oprette to designs til eksotiske blade for at udforme en fælles grænse med en jungle tema .
2 .
Design din motiver . Brug et stykke papir skåret til samme dimensioner som håndværk skum , eksperimentere med at tegne motiver . En grænse på mindst to forskellige motiver , vil være den mest tiltalende . Alt for mange motiver vil blive alt for travlt .
3 .
Skab den enkelte stykker for din grænse . Spor eller kopiere dine motiver på håndværk skum . Skære motiver . Brug skarpe saks for at få en pæn rent snit . Hvis dit design har en stram hjørner , kan du bruge en hobbykniv .
4 .
Tilføj detalje til din motiver med permanente markører . Skitserer motiver giver dem en " pop ". Hvis du ikke er kunstnerisk tilbøjelige , kan minimal detalje være langt mere effektiv . Tænk bredt , fed slag for dramatisk effekt .
5 .
Opret din grænse ved at lime grupper af motiver sammen . Ikke alle lim arbejde på håndværk skum . Tacky lim virker fint . Grupper eller strimler af omkring 7 til 9 fod lange er en god længde for forvaltningen af grænsen , mens du hænge den.
6 .
Hæng din grænse . Det er det trick , der gør grænsen let at tage ned . Brug en hæftepistol eller skubbe ben til at hænge grænsen . Fastgør grænsen på loftet og væggene på omkring 3 til 4 fod intervaller . Fordi håndværk skum er let , behøver du ikke brug for en masse hæfteklammer og dette minimerer skaderne på loft og vægge . Hvis det gøres ordentligt , vil der ikke være lidt at ingen mærkbar skade på vægge eller loft .

gode råd og advarsler


 • at beregne den krævede plader af fartøjer skum for en projekt , måle omkredsen af rummet . Konverter kanten til inches ved at multiplicere omkredsen af 12. Hvis du målte rum i inches , springe konverteringen . Opdel rummet omkreds ved bredden af den mindste motiv . Afrund resultatet til nærmeste tommer . Multiplicer resultatet med 1,5 . Resultatet er det antal ark af skum der kræves for dit projekt .
 • For en 12 fods med 12 fods rum , den samlede omkreds er 48 fod . Et værelse har fire vægge , så 12 +12 +12 +12=48 . At konvertere til inches , formere 48 fod med 12 inches at give dig 576 inches samlede omkreds . Hvis de mindste motiv måler 17 inches vandret , dividere 576 med 17 hvilket svarer til 33 med en rest på 15 . Runde op til 34 . Dette giver dig et samlet antal motiver er nødvendige for at dække kanten af rummet , men tager ikke højde for overlappet er nødvendige for at lime de enkelte motiver sammen . Nu formere 34 med 1,5 hvilket svarer til 51 . I dette eksempel , ville du har brug for 51 individuelle motiver . Hvis du har brug ét ark håndværk skum pr motiv , ville du brug for 51 plader af håndværk skum .
 • Anden Artikel

 • hvordan man slår latex maling flad
 • hvordan man laver et springvand ud af en pot
 • billige soveværelse Indretningstips
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 • metal og træ reoler
 • bambus vindue behandling
 • god housewarming gaver
 • hvordan du gør din egen dør plakat
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse med nummerplade indretning
 • hvordan man kan dekorere køkken frysere i en primitiv stil
 •