hvordan man laver et springvand ved hjælp af en gryde og en spidsende

hvordan man laver et springvand ved hjælp af en gryde og en spidsendeEn gammel støbejern pot og en hane kombinere til at danne en rustik udendørs springvand . Du kan også ændre udseendet af springvandet ved at erstatte en malet urtepotte i stedet for støbejern pot , hvilket skaber en hytte have type springvand . Den type pot , du bruger til springvandet reservoiret er irrelevant , så længe størrelsen er ret og puljen er lukket for at forhindre vandlækage . Kig til dekorative studsene til at passe til stilen i dit pot på arkitektoniske bjærgning værfter eller den lokale hjem forbedring butik .

Du skal bruge:
Pot
. Siliconefugemasse .
Målebånd .
Kobberrør .
Rørskærer .
Markør .
Bor .
1/2-inch bor .
Rørforskruninger .
Flux .
Lodning.
Propan brænder .
Studs .
Springvand pumpe .
Plastslanger .
Saks.
Skovl .


1 .
Vælg en urtepotte eller en klippefast pot , der er mindst 12 inches i diameter og 8 inches dyb for springvandet reservoiret .

2 .
Seal revner , huller eller andre områder , hvor vandet kunne lække fra puljen med silikone fugemasse . Tillad fugemassen tørre helt .
3 .
Skær en 4- mund- lang sektion af kobberrør . Mål og marker 1 fod fra den ene ende af røret . Dette er den dybde linjen til at indsætte røret ned i jorden .
4 .
Mål højden af potten . Mål og markere kobberrør en afstand fra det første mærke svare til højden af potten .
5 .
Bor et 1/2-inch hul gennem den ene side af røret , 1 tommer op fra den linje, der angiver højden af potten . Hullet er for plastslanger , hvis din slange er tykkere end 1 /2 tommer , skal du justere hullet i overensstemmelse hermed .
6 .
Lod kobber montering til slutningen af kobber rør , der er længst væk fra den linje, der markerer 1- fod måling . Coat enden af røret og indersiden af armaturet med flux før lodning . Lodde studs til montering , så studsen åbning er placeret direkte over det borede hul .
7 .
placere puljen på plads for springvandet . Skub Kobberrør 12 inches i jorden ved siden af potten . Studsen bør falde over puljen .
8 .
Installer et springvand pumpe inde i potten . Skær en 3- fod længde plastslanger . Indsæt slangen inde i kobber rør , op til studs . Fastgør den løse ende af slangen til tuden på springvandet pumpen .
9 .
Kør ledningen fra pumpen over den side af pot støder op til kobberrør . Grave en 2- tommer-dyb grøft , så ledningen , da den løber til stikkontakten. Cover ledningen .

Anden Artikel

 • dæk jernbane design ideer
 • interiør tekstur maleri
 • forsænket belysning stilarter
 • gradueringen hukommelseskort ideer
 • billige ideer til maling vægge
 • teen sjove værelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan måle et rum for en lysekrone
 • hvordan man kan pletten trægulve med gamle kaffe
 • hvordan du installerer klinkegulv gulve
 • hvordan man bruger hårde trægulve
 •