hvordan man ledning en dobbelt stik lampe

hvordan man ledning en dobbelt stik lampeLamper kan se kompliceret , men de er faktisk enkle i design . Lampen ledningen stik i væggen , løber op til selve lampen er knyttet til den fatningen , og når strømmen er tændt, elektricitet løber gennem ledningen og lys pæren . Ifølge Handy Man Club of America , er det disse ting --- det stik, stikdåse og snore --- det almindeligvis ikke i en lampe , og at vide grundlæggende lampe reparation er en penge-besparelse færdighed .

Du skal :
Phillips-eller flad skruetrækker
. Utility kniv .
Lampe ledningen .
Bidetang /strippere .
Tape .
Udskiftning indvendige stikkontakter .
Tilsluttet lampe ledning og stik .
Orange ledning stik .


1 .
Tag lampen . Fjern lampeskærmen og lampe harpe fra lampen . Lampen Harpen fjerner ved at klemme de to sider af harpe mod midten af lampen. Træk harpe op og ud af lampen harpe base . Flyt lampen til en solid underlag .
2 .
Fjern bunden af lampen basen . Afhængigt af producenten af lampen , er den nederste fastgjort med skruer , beklædt med filt eller kraftigt papir eller snaps på som et låg på en smør beholder . Hvis bunden er dækket med filt eller kraftigt papir , omhyggeligt flå det af på basen til at erstatte det senere .
3 .
Fjern den udvendige stik ærmet ud både stikkontakter . Tag fat i ærmet , og træk ved hjælp af en svag side til side bevægelse , løsladelse ærmet ud af stikkontakten basen , udsætte ledninger til den indvendige sokkel .
4 .
Løsn kobber og sølv skruer placeret på siderne af hver interiør sokkel og tag lampe ledninger fra under skruerne . Kass¨¦r den gamle interiør stikket .
5 .
Træk nye lampe ledningen i lampen ved at tape en længde på ny lampe ledning til hvert sæt af originale lampe ledninger på stikkontakten placering . Som du trækker den oprindelige lampe ledninger fra bunden af lampen , er du erstatte dem med nye lampe ledninger . Efterlad 6 inches af nye lampe ledning eksponeret på stikkontakten .
6 .
Strip lampen ledninger på stikkontakten . Brug en hobbykniv til at adskille lampen ledningerne ved skæring gennem membranen , der forbinder to lampe ledninger sammen . Brug bidetang /strippere til strip en 1 /2 tommer isolering ud hver ledning . Pas på ikke at beskadige strandede kobbertråde inde i isoleringen , når stripning isoleringen fra ledninger .
7 .
Identificer den varme tråd og den neutrale ledning lampen ledningen ved at føle lampen ledninger med fingrene . Én ledning af lampen ledningen føles glat og er den varme ledning . Den side af ledningen , der føles som om den har kamme er neutral side . For at hjælpe med at udfylde ledningerne af lampen , wrap et lille stykke sort tape rundt om hver glat ledning til at identificere den varme ledning .
8 .
Wire de nye interiør sokkel ved først indpakning af glat tråd omkring kobber skruer på begge de nye indvendige stikkontakter og stram skruerne . Ombryde ridged neutrale ledninger rundt om i sølv skruer i både indvendige stikkontakter og stram skruerne . Udskift stikket ærmerne på stikkontakter ved at skubbe dem på plads.
9 .
Fjern den gamle lampe stik og ledninger . Afbryd kablet stikkene sidder inde med samtlige ledninger sammen inde i bunden af lampen. Træk alle de ledninger fra hinanden , og trække stikket ledning fra basen . Kassér alle gamle ledninger . Tilføj et nyt stik og lampe ledning . Ved hjælp af en formonteret med kabler lampe ledning og stik sparer dig tid , bare er omkostningseffektivt som at placere et stik på ledningen dig selv og enderne er allerede være prestripped . Træk formonteret med kabler lampe ledningen og stikket i lampen basen gennem åbningen , hvorfra du har fjernet den gamle lampe tændrøret .
10 .
Wire lampen ledningerne fra stikkontakter på stikket ledningen . Twist en orange ledning stik på alle tre varme ledninger og en orange ledning stik på alle tre neutrale ledninger . Wrap sort tape på ledninger og stik , sikring af stik til ledningerne hvert sæt sammen .
11 .
Sæt bunden på lampen , lampen harpe og lampeskærmen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere væggene i et spil værelse
 • vindueskarm behandling
 • land udsmykning ideer til hjemmet
 • hvordan du installerer draperier ringe & kroge
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser på gulvbrædder
 • hvordan man kan klæde en tabel til jul
 • hvordan man kan male en veranda til at ligne sten
 • hvordan man kan male køkken frysere med rent mineralsk
 • hvordan man forbereder rustfrit stål til maling
 • hvordan man kan samle stof & pak det omkring et lærred til at gøre en væg hængende
 •