hvordan man vælger neutrale maling farver

hvordan man vælger neutrale maling farverFarver som beige , tan og hvid lyder måske ikke spændende , men de er ret populære . En af grundene til dette er , fordi de betragtes som " sikre " farver . Disse farver giver øjnene en visuel pause og give en elegant kulisse , selvom du bruger naturen , eventyrlysten nuancer af maling i resten af rummet . Picking den perfekte neutrale farver for dig begynder med en tur til din lokale home forbedring butik

Du skal bruge: .
Paint farveprøver
Paint tester .
Pensel .


1 .
Afhentning papir farveprøver af neutrale farver , der er tilgængelige på dit hjem forbedring butik . Kig efter alle de variationer af neutrale farvede maling som tan , taupe , grå og beige . Kig efter pjecer , der viser de mulige farvekombinationer , som kan laves med disse farver .
2 .
Bred malingen farveprøver i det rum, som du ønsker at male . Bemærk de forskellige toner i farver som grøn , brun , grå eller pink . Skille de farveprøver af farver , du kan lide . Prøv at finde en fælles tone i dem . Mange gange er vi tiltrukket af bestemte farver uden at vide det . Du kan se nogle farver og straks kan lide dem , mens andre gør du krybe for at være for mørkt , for kedelig eller anden årsag . Hold farveprøver , der gør du føler dig godt .
3 .
Overvej følelsen af , at du ønsker plads til at have . Spørg dig selv, hvis du vil have plads til at have en varm eller kold følelse til det . Hver tone i neutral farve vækker en vis stemning . Hvis du vil have plads til at føle sig hyggelig og varm , vælge en neutral med rød eller grøn undertoner . Varme farver er ideelle til store rum , fordi de gør et rum føler hyggeligere . En neutral med grå eller blå undertoner er beroligende og cool . Cool neutrale kan gøre et lille værelse føler luftige og rummelige . Hvis du vælger en hvid farve , skal du vælge en med et gult tone , så du ikke ender med den barske , hospitalet væg look .
4 .
Tape farveprøver på væggen og orlov dem op for et par dage . Gå ind og ud af rummet daglige , så du kan få en fornemmelse af , hvordan disse farver virkelig gør du føler dig .
5 .
Tjek træ accenter såsom møbler i rummet . Kornet af træ normalt har forskellige toner i den . Find en lys tone i træ og forsøge at matche de neutrale til tonen findes i træet . Dette tip er en af de bedste måder at sikre , at dine neutral farve blander godt med resten af rummet indretning .
6 .
Head ned til dit hjem forbedring butik og finde stikprøve test Potter de farver , du har valgt . Test farven ud på din væg . Husk , at farven , der vises på malingen farveprøven normalt ser lidt mørkere end den faktiske maling farve .

Anden Artikel

 • hvordan man lakering møbler hardware
 • hvordan man beregner mængden af stof der er nødvendige for gardiner
 • hvordan man kan dekorere en tulipan vase
 • kids soveværelse vindue behandlinger
 • hvordan man strip male naturligt
 • hvordan man kan anvende frost akrylmaling til vindue glas
 • hvordan man kan male en arv brændeovn
 • land chic soveværelse ideer
 • hvordan du installerer cement puds
 • hvordan man holder tæppe på ét sted
 •