hvorfor maling skaller ?

hvorfor maling skaller ?Den primære årsag til maling fiasko er næsten altid dårlig forberedelse af overfladen . De fleste overflader er ikke ideelle kandidater til maling vedhæftning og skal behandles for at acceptere male . Grundig forberedelse af overfladen er et vigtigt skridt i maleprocessen . Når det er korrekt udført , vil det forhindre malingen fra skår og afskalning . Men når det kommer til at anvende de passende forberedelse teknikker , bør ikke alle overflader behandles ens

Træ

Fordi træ indeholder fugt , skal det klargøres , inden nogen maling vil holde sig til det . En frakke i akryl latex primer vil bidrage til at fremme male vedhæftning i de fleste tilfælde . Men hvis træet er belagt med en lak , vil den blanke belægning skal fjernes med sandpapir , først malingen eller vil skrælle væk med tiden .

plast, glasfiber og Vinyl

I modsætning til træ overflader , plast , glasfiber og vinyl er nonporous og skal slibes med sandpapir før primer eller maling vil overholde . Et fint sandpapir korn bør anvendes til at ru overflade lidt . Derefter skal et lag kvalitet acryl latex primer skal anvendes før maling .

Metal

Ligesom plast , glasfiber og vinyl overflader , metal er nonporous og skal slibes for at fremme vedhæftning . Desværre , metal er for holdbare i friktions- baserede slibning . I stedet bør metaller overtrukket med en radering primer , der vil fremme vedhæftningen og forhindre malingen fra sidst skaller op .

Beton

Ligesom træ , lodrette betonvægge kræve en akryl latex primer for at tilskynde vedhæftning før du maler . På den anden side kræver vandrette betonoverflader som dem der findes i kældre og garager en saltsyre etch at slibe overfladen for at fremme vedhæftning . Efter syre etch , bør en stærk , todelt epoxy anvendes på vandrette betonoverflader , der er tvunget til at modstå en stor del af tvang fra at være under fode .

Rengøring

Snavs , støv , fedt og olie kan også interferere med maling vedhæftning og forårsage maling til at skalle væk . Aldrig male over en beskidt overflade, og sørg for at rense fedtede eller olierede pletter med en vand-baseret affedtningsmiddel . Desuden bør sæbevand rest skylles da det også kan forstyrre vedhæftning og føre til eventuel peeling .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en chic soveværelse
 • hvordan man kan sammenligne interiør hus maling
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i lilla og tan
 • hvordan man kan hænge en bold lampe
 • hvordan man kan spraymaling glasfiber
 • hvordan man kan skære en setup bispehue hjørne
 • hvordan man designer en lille piges værelse
 • hvordan man kan afgøre , hvor meget stof der er behov for at gøre sengeforhæng
 • hvordan man kan fjerne pinholes i epoxy -belægning
 • hvad er grasscloth tapet ?
 •