ideer til maling farver til køkkenskabe

ideer til maling farver til køkkenskabePainted køkkenskabe tilføje en brugerdefineret kig uanset om du køber dem på den måde , eller male dem selv . En lag maling fornyer gamle køkkenskabe til en billig makeover . Uanset hvad din grund til at male kabinetter , den farvevalg er en vigtig beslutning . Skabene udgør en stor del af køkkenet , så deres farve gør en stor indvirkning på den samlede udseende af lokalet.

White

White er en fælles farve , der anvendes til køkkenskabe . Det giver skabene et rent og lyse look . Hvide kabinetter laver en dejlig kontrast , når de vælger mørkere bordplader eller væg farver . Skabet knapper og håndtag pop ud mod den hvide skabene giver dem mulighed for at tilføje en dekorativ omdrejningspunkt. Off-white og fløde kabinetter tilbyder en lidt anderledes fornemmelse end almindeligt hvidt . En ulykkelig se til disse farver skaber en antik look , der er en favorit hos køkkenskabe .

Black

Sort er en anden almindelig farve for køkkenskabe . Sorte kabinetter skabe en klassisk , elegant look på kabinet , mens sofistikeret , sort frysere gøre køkkenet mørkere overordnede . Sort er en god mulighed , hvis du har en større køkken med god belysning . Et køkken med masser af vinduer giver mulighed for masser af naturligt lys , hvilket gør det til en god kandidat for sort kabinetter .

Gul

Gul er en varm farve, der tilføjer en lyst at se til i køkkenet . Den solrige natur farven gul kan hjælpe lette en mørkere køkken uden en masse af naturligt lys. Gul fungerer godt med mange accent farver , især med blå og rød . Valg af gul til køkkenskabe giver dig mulighed for at tilpasse udseendet ved at trække i de andre farver . Du kan også nemt ændre det overordnede udseende af køkkenet ved at slukke for accent farver . Bedre Boliger og haver foreslår en smøragtig gul farve med en bedrøvet Udfør for at oprette en toscansk look .

Rød

Red er ikke en typisk farve valg for køkkenskabe , men det gør en fed erklæring i et af de vigtigste rum i hjemmet . Denne indstilling er bedst for en boligejer på udkig efter en særskilt kabinet option med en levende look . Rød er en varm farve , hvilket gør køkkenet indbydende . Ved at kombinere de røde med guld accenter tilføjer endnu mere varme til køkkenet . En lettere køkkenbordet skaber et visuelt interessant kontrast .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger olie varmere krystaller
 • indendørs christmas display ideer
 • Executive Office design & dekoration
 • hvordan man kan dekorere spisestuer med søjler
 • boligindretning ideer med billeder
 • ideer til haven gryder
 • hvordan man bruger en emalje maling på træ
 • hvordan man kan male et brusebad dør
 • hvordan du installerer krydse gardinstang parentes
 • hvordan man kan måle et rum for en lysekrone
 •