ideer til vinduet toppers

ideer til vinduet toppersWindow toppers er behandlinger anvendes til at dække kun toppen af vinduet . De bringer et stilfuldt look til dit vindue og tilføje til din indretning , men samtidig giver plads til lys til at passere igennem . De kan bruges i kombination med andre vindue behandlinger , men de kan også bruges på egen hånd . Vinduet toppers kan spænde fra det klassiske til det lunefulde .

Window Topper Hylde

Op vinduet ud med en enkelt hylde , der er fastgjort direkte på tværs øverst i vinduet . Dette giver dig et sted at aborre små nips til visning . Farveskema af objekterne er placeret på den lille hylde kan afhente farver gardiner eller persienner , der dækker resten af vinduet. Dette ville trække se alle sammen med farve .

Nature 's Window Topper

For en rustik vindue Topper bruge et stykke drivtømmer , snoede tørret vinstokke eller en filial af hvide birk hang over muren på toppen af vinduet . Denne enkle behandling virker godt til toppen af Roman nuancer eller en almindelig jord-tonet gardin behandling . Den hardware , der anvendes til at vugge en stor rund gardinstang vil støtte træet stykke . Fastgør vinstokke til væggen med stifter .

Beaded Gardinkapper

En Valance lavet af perler giver dybde og tekstur til dit vindue . Dette vindue topper er fint at bruge på sine egne eller med gardiner eller persienner . I et hjem med naturlig farvet træværk , beaded et træ Valance ville bære rustikke look øverst i vinduet . Sunny vinduer vil danse med vindue toppers af krystal perler , der er klare eller i det koordinerende farver din indretning .

Cloth Serviet Vindue Topper

For en hurtig og enkel vindue Topper bruge store dekorative klud servietter draperet over en tynd gardinstang . Fold servietter på tværs af stangen , så de kommer til et punkt , og arrangere dem jævnt over hele længden af vinduet . Du bliver nødt til svagt overlappe dem . Brug en DAB af stof lim til at holde servietter sammen , hvis de ikke er tunge nok til at holde på plads på deres egne .

gammelt sølvtøj Vindue Topper

En gammel sølvtøj vindue Topper vil tage sig godt i et land køkken og er enkle at sætte sammen . Bore et hul i toppen af håndtaget af gamle knive , gafler og skeer og hænge hver på et stykke klar fiskesnøre . Hang hvert stykke tæt sammen på tværs af en tynd gardinstang i et mønster . Hænge en to inches fra stangen , og de næste otte inches fra stangen . Fortsæt denne asymmetrisk mønster hen over toppen af vinduet , indtil du har en komplet Valance af gamle sølvtøj . Dette gør det perfekte vindue Topper når den nederste halvdel af vinduet er klædt med en cafe ' stil gardin .

Anden Artikel

 • hvorfor folk trækker hus planer ?
 • hvordan man kan dekorere en sort , rød og grå stue
 • hvordan man kan gøre gardiner uden megen syning
 • hvordan man kan vælge maling farver til stemning
 • hvordan man kan dekorere et køkken billigt
 • hvordan man kan justere folde closet døre
 • retninger for at installere limfri laminat trægulve
 • medierum design ideer
 • hvordan man vælger udvendige skodder
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse i en kolonial tema
 •