indendørs maling ideer og teknikker

indendørs maling ideer og teknikkerTag indendørs maling et skridt videre , når væggene er færdige til at skabe en virkelig skræddersyet look . Teknikker som at stemple og stenciling kan give den perfekte accent . Brug tavle maling til at oprette et center for beskeder , og giver en problemfri se til din generelle indretning ved at male gulve .

Prægning

Giv værelser et karakteristisk tilpasset look ved hjælp af frimærker . Find blomstermotiver , klassiske mønstre og finurlig designs på din lokale håndværk og kunst butik . Vælg accent farver for at gøre mønsteret skiller sig ud . Øv først på papir . Mål bredden af muren for placering . Dyp stemple i maling , skamplet på et håndklæde til at forhindre maling fra at køre og stempel på væggen .

engagere børn ved at lade dem skabe en hånd frimærke for at markere deres vækst . Tag en lineal og let markere deres højde . Lad dem dyppe deres hænder i maling til at markere deres højde , og dato hånden stemplet med en markør .

Stenciling

Opret en stencil grænsen som en teknik til at sætte fut i dine rum . Overvej muslingeskaller til badeværelser , frugt og grøntsager stencil design til køkkener og stjerner til stencil et loft i en børns soveværelse . Brug glød -in-the- mørke maling for at skabe en stjerneklar nat effekt . Køb pre -made stencils derhjemme forbedring , kunst og håndværk butikker eller lav dit eget . Tag et stykke skjorte pap , spore dit design og bruge en hobbykniv til at skære ud af designet. Vælg en maling farve til stencil, der supplerer væg maling . Få en stenciling pensel til meget let duppe malingen , så du bruger en tør pensel teknik .

Maleri Gulve

Udvid hvordan du bruger interiør maling til bl. a. muligheder med gulve . Denne teknik har været længe brugt med gode resultater for sommerhuse , verandaer og endda garager . Tænk på de måder at male gulve i andre rum i dit hjem . Eksperimenter med en gæst soveværelse . Grundigt at fjerne voks , og sand på gulvet , så malingen ordentligt vil tilslutte sig. Brug en oliebaseret emalje , hvis du vil farve , eller vælg maling øremærket til indgangsparti , dæk og terrasser .

Kridttavle Paint

Udpege en dør eller væg plads til noter og påmindelser ved at bruge tavlen maling . Du kan slette overflade og skrifter med en fugtig klud . Anvende den på en dør , mur del af en at- home office , garageport eller medier værelse , så alle vil vide, hvor man kan tjekke for beskeder , aftaler , shopping og familie " to do " lister og aktiviteter .

Anden Artikel

 • hvordan man kan genoprette træ kunst rammer
 • hvordan du installerer træ Valance lamelgardiner
 • hvordan man kan male en trimme strip
 • opvarmet lava lampe flydende ingredienser
 • hvordan man vælger den rigtige maling farve til væggene
 • hvordan man kan hænge uden plastik skodder
 • hvordan man kan dekorere med et rundt spisebord
 • hvordan man kan dekorere små , høje vinduer
 • hvordan man laver en bordplade vand haven
 • beton pletter & farvestoffer
 •