instruktioner for en polstring slipcover

instruktioner for en polstring slipcoverSlipcovers kan puste nyt liv i træt indretning , og forlænge levetiden på din polstrede møbler . Custom -made Slipcovers kan være dyrt , men du behøver ikke at bruge en masse penge for at få et flot udseende . Måling , montering og syning er de nødvendige færdigheder til at oprette din egen Slipcovers , og ved syning din egen , kan du tilpasse stoffet og design . Start med en simpel møbel , såsom en skammel , for at begynde din slipcovering praksis , og arbejde dig op til mere komplicerede møbler .

Du skal bruge:
Målebånd
. Notebook .
Blyant .
Ikke-elastisk tunge stof , såsom bomuld lærred .
Pins .
Mærkning blyant .
Saks.
Tråd .
Symaskine .
Velcrobånd .

Instruktioner


1 .
Mål møbel , startende med den største målinger og bevæger sig videre til de mindste , idet omhyggelig med at skrive ned højde og bredde på alle stykker af stof , der udgør den nuværende polstring . Du vil også nødt til at bemærke , målingerne er toppen og bunden af hvert stykke . Disse målinger vil blive anvendt til at købe slipcover stoffet .
2 .
Bestem hvor meget stof du skal bruge ved at beregne længden af stoffet er nødvendig for at passe alle stykker af slipcover , baseret på din målinger . Vær sikker på at tilføje 1 /2 tommer på hver side af de stykker , som du beregner . De fleste møbelstoffer kommer i 58- tommer bredder . Du kan finde det nyttigt at tegne en lille diagram i dine noter , der viser, hvordan du vil lægge ud stykker . Dette vil hjælpe dig til at købe kun så meget stof som nødvendigt .
3 .
Køb slipcover stof i henhold til dine mål . Hvis du køber bomuld , være opmærksom på at det kan krympe op til 4 inches per gård engang vasket , så købe ekstra .
4 .
Vask og tør uslebne stof på samme måde, som du 'll vaske det færdige slipcover .
5 .
Klip stoffet baseret på din målinger af møbler , og sørg for at tilføje den 1/2-inch sømrum . Hvis dit stof har et design på det, såsom et blomstermotiv eller striber , sørge for, at stykkerne vendes den rigtige retning, og at alle store motiver er centreret .
6 .
Nål slipcover sammen og prøve det på din møblet . Den slipcover skal passe stramt nok, at det ikke flytte eller skifte , men bør ikke være så stramt , at du ikke kan tage det ud uden at rive din sømme .
7 .
Skær alle overskydende sømrum , som er noget ud over den 1 /2 tommer er nødvendige for at sy sømmen .
8 .
Bestem, hvor åbningen for at fjerne slipcover vil være. Ofte er denne åbning er placeret på en bageste hjørne af en stol eller sofa .
9 .
Sy stykkerne sammen , startende med de største stykker først . Placere de enkelte stykker ret mod ret , så efter syning , vil sømmen materiale, der ikke viser , når stoffet er højre side ud . Prøv den slipcover på stolen før og efter syning store sømme , såsom for-og bagside sømme , og når der er en udfordrende vinkel til at passe . Hvis du har brug for at foretage yderligere ændringer , bør de gøres nu , i løbet af syning processen . Må ikke sy slipcover-fjernelse åbningen .
10 .
Afslut kanter slipcover-udsendelse åbning af Hemming dem og syning af Velcrobånd til indledningen , så det vil holde lukket , uden at lukkemekanismen at blive set .

11 .
Læg syet slipcover på din møbel , og pin det forneden , så den ender helt i gulvet . Sy sømmen på plads .

gode råd og advarsler


 • Tungere møbelstoffer , herunder and eller bomuld lærred , kræver en heavy-duty nål i din symaskine .
 • Hvis dette er dit første slipcover projekt , bør du overveje en massiv farve stof , så du sparer bekymringer om matchende striber eller mønstre .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver en seng krone
 • dekorative ideer til store skåle
 • hvordan man kan gøre draperier læg
 • hvordan man kan dekorere en hippie van
 • hvordan du gør din egen dynebetræk & Shams fra ark
 • Behr maling ideer
 • hvordan man kan udføre fejlfinding på en lodret blinds skive , der ikke virker
 • hvordan man kan male metal golfkøller
 • legerum ideer til børn
 • hvordan man kan male en abs plastic badekar
 •