keramiske fliser ideer til alrum

keramiske fliser ideer til alrumDu skal bruge:
Højtryksrengøring
. Broom .
Blue maler tape .
Heavy -duty stof drop klude .
5- gallon spand .
Roller ramme .
2 lur rulle dækker .
Latex limning primer .
3-. til 4- tommer latex pensel
Akryl latex maling .
Stigen.

For alle, der har set på en knotten tæppe og spekulerede på, om der er en renere alternativ , kan keramiske fliser gulve være svaret . Ikke blot vil keramiske fliser sidste år med minimal vedligeholdelse , men det kan modstå angreb fra daglige familie, der bor . Det er perfekt for familier på farten og familier , der omfatter kæledyr . Bruges alene eller som grundlag for et dejligt område tæppe , er flise gulvet valg for mange travle boligejere .

Color

På et tidspunkt hvid og elfenben keramiske fliser er primært installeret i boliger . Dag , dog er boligejere vælger dybere , rigere farver . Den farve, du vælger , vil sætte stemningen for dit værelse , samt yde den primære farve , du skal arbejde med . Familier med børn eller kæledyr kan have en mørkere nuance til bedre skjule spild . Uanset din praktiske behov , så husk at vælge en nuance , at du nyder at kigge på , fordi det vil være en del af dit hjem i de kommende år .

Størrelse

Mens 4 1 /4 " firkant fliser er stadig populære til vægge , de fleste boligejere vælger en 12- tommer by12-tommer eller 18- tommers ved 18- tommer til gulve . Jo større fliser, jo mere plan underlag skal være at forhindre buckling eller revnet , især vigtigt i et værelse så travlt som en alrum . Hvis du føler dig kreativ og vil gerne tilføje en lille pizazz , sætte små mosaik stykker mellem større fliser .

Type

Næsten alle keramiske fliser er ler , der er glaseret . Finish er højglans , mat og noget slibende , skridsikker . Brug ikke højglans , som gulvbelægning , da det vil være let at glide på . Sats i stedet for en mat eller skridsikker overflade .

Mønster

Der er to mønstre til at overveje . Den ene er den hvirvel mønster iboende flise du overvejer . Kan du lide nuancer ? Er det for travlt eller for verdslige ? Har de forskellige nuancer at arbejde med den farvepalet du udvikler ?

andet mønster indebærer , hvordan fliser vil blive fastsat . Du kan gå den traditionelle vej og holde dem firkantede eller du kan sætte dem på en diagonal , tilføjer en smule interesse for den samlede effekt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan forbedre produktiviteten i køkkenet afdelingen
 • ideer til dækketøj
 • hvordan man kan reparere beskadigede fascie med epoxy
 • stilarter antikke køkkenskabe
 • dekorative væg overflade effekter
 • hvordan man vælger interiør
 • hvordan man kan hænge et tæppe med velcro ® på gipsvæg
 • køkken trends og design tips
 • instruktioner om , hvordan at male keramiske fliser
 • faux - metalmøbler maleri tips
 •