keramiske fliser om oplysninger

keramiske fliser om oplysningerKeramiske fliser er holdbare , fungerer godt, er næsten alle rum og vil tilføre værdi til dit hjem . Om keramiske fliser kræver planlægning og forberedelse . At have en fast gulv til at arbejde med , er vigtigt . Forberedelse af undergulvet og installerer Backer bord med til at gøre den flise-om processen gå glat

Forberedelse

Forberedelse af et område til keramiske fliser installationen er vigtig . Gulv , væg eller mod , skal være plan og ikke har nogen revner eller skader . Hvis der er nogen beskadigede områder , skal de repareres eller udskiftes . Det omkringliggende område bør fejes og støvsuges for at sikre, at ingen debris er tilbage i den placering .

læssebroen

Hvis gulvet ikke er plan , skal du bruge en gulv leveler produkt , som findes på hardware butik , på gulvet . Det hærder og gør gulvet , hvis de anvendes korrekt . Også , hvis gulvet ikke er robust , skal du placere et stykke 1/4-inch krydsfiner over hele gulvet og skru på plads .

Backer Board

Til dækning gulvet og gøre flise fugttæt , bidragyder bord, er nødvendig, før om keramiske fliser . Om Backer bord gøres ved at skære plader med en stiksav til at passe til rummet . Pladerne placeres derefter på gulvet og holdt på plads af skruer . Skruerne er placeret i pre-cut områder på bidragyder bord cirka hver 6 inches .

Lægning Flise

Start udlægningen af keramiske fliser skal gøres på den anden side af lokalet arbejder hen imod døren . Placer fliser side -by-side med en flise spacer mellem hver flise . Tile afstandsstykker hjælpe med at holde den samme afstand mellem fliserne på tværs af hele området . Fliser skal holdes på plads med en tynd-sæt mørtel eller flise lim . Ved hjælp af en murske at sprede mørtel over flise er nyttigt . Ved at trykke på fliserne fast på bidragyder bord med til at sikre de sætter godt . Fliser skal holdes torv ved at følge gitter på Backer bord .

Skæring

Skærende er nødvendig for fliser langs kanterne af gulvet eller overflade . Mål fra kant til den næste flise , så plads til spacer . Mærkning flisen med en blyant med til at sørge for den linje, der kan ses. Brug en våd saven til at skære keramiske fliser . Tørring fliserne før anvendelse af lim er det vigtigt at sørge for, lim eller mørtel lastrum.

Grout

Grout er cement blanding , der er placeret mellem fliserne . Blanding injektionsmørtel bør gøres til en sammenhæng i jordnøddesmør . Det bør ikke være for tyk eller tynd . Ved hjælp af en spatel til at dyppe de injektionsmørtel sikrer , at rummene mellem fliserne er udfyldt helt . En stor flise svamp , der er fugtig skal så bruges til at sprede cementmørtel og tør den overskydende . Vask af svampen ofte i rent vand er afgørende .

Anden Artikel

 • guide til gør logge møbler
 • design ideer til en familie værelse med en mur
 • hvordan man beregner den reelle magt i lysstofbelysning
 • rolige soveværelse maling farver
 • ideer til at dække paneler
 • hvordan man kan male metalhængsler
 • hvordan man kan rense en pejs og gøre det sjovt om sommeren
 • hvordan man kan blande farvede & hvid færdig kroneformen
 • hvordan man kan male en abs plastic badekar
 • hvordan du foretager fejlfinding Hunter Douglas blinds
 •