kids soveværelse vindue behandlinger

kids soveværelse vindue behandlingerDu skal bruge:
Højtryksrengøring
. Lakfortynder .
Stålbørste .
Ståluld .
Mineralsk terpentin.
Plastic spartel .
Klude .
Frottéstof .
Pudseskive .
Uld pad .

Når det kommer til udsmykning et barns værelse , få områder har lige så meget visuel mulighed som vinduet . Det er nemt at oprette børns vindue design behandlinger til at producere en " Wow " effekt med lidt mere end et par dollars og en smule opfindsomhed .

The Girls ' Vis

For fuld kvindelig appel , mener glamour og glimmer . Masser af florlette stof kan have en overdådig ser ud og føles --- noget værdsat af girly-pige i alt. Hvis trukket til side med en glitrende stjerne eller en tryllestav , udseendet skriger " ædle-prinsesse . " Eller prøv snor store, farverige perler til at hænge i en skærm måde . Ikke alene vil se blive spændende , men perlerne også vil svajer i vinden og skaber en dejlig lyd, når hun åbner vinduet på en fjeder eller sommerdag .

Stained Glass Alternativ

ved at rive eller skære figurer ud af farvet silkepapir , kan du oprette en scene , mønster eller abstrakte design til vinduet . Når solen skinner gennem silkepapir, er udseendet meget gerne , at af de farvede glas .

Ramme it Out

Placering af en spændende ramme omkring et vindue er en sikker måde at skabe en visuel accent i et rum . For et barns værelse , giver reel grene en robust , udendørs look mens træ eller bindevæv blokke er arkitektonisk grafik. Køb gitter i ark , og skæres for at understrege et vindue . Placeret på hver side af vinduet i en gulv -til-loft stil eller indrammet på alle fire sider , udseendet er fantastisk . Tilføjelse træ blomster , fugle , insekter og alt -andet-haven yderligere forbedrer udseendet .

Shades for Shade

Canvas paneler eller nuancer er begyndelsen på noget godt , når det kommer til at designe en kid's vindue . Når du har mellemstore panelerne , en dåse maling eller vandtæt markører og nogle fantasi gå en lang vej . En pint-størrelse Picasso kan farve væk , hvilket gør en one-of-a-kind effekt og samtidig have en hånd i hans eget værelse design . En realistisk gengivelse af en ko eller kylling stikke hovedet ind i stuen tilføjer den helt rigtige mængde af sjov , mens en rumalder- raket skib trukket zoomer gennem luften er nok til at glæde nogen lille barn .

Anden Artikel

 • guide til gør logge møbler
 • hvordan man professionelt male et soveværelse
 • hvordan man kan male en dør til at ligne en seks panel
 • væg farve og mønster ideer til udsmykning et værelse
 • hvordan du installerer Baseboard trimme i et badeværelse
 • gør et rum til et arabisk telt
 • hvordan man kan dekorere en verandaen gynge
 • hvordan man kan dæmme op -dye blomster
 • hvordan man kan male sisal tæpper
 • hvordan man bruger en oplader til formel middag
 •