knivspids læg versus ripplefold draperier

knivspids læg versus ripplefold draperierI en verden af vinduet behandlinger , er der masser af muligheder at vælge imellem . Nogle stilarter gardiner synes så ligner --- såsom pinch- plisserede gardiner og Ripplefold gardiner --- at lære en smule om deres forskelle kan hjælpe med at guide en køber til det bedste valg for en bestemt vindue , indretning eller plads .

Ripplefold Forhæng

Ripplefold draperier er en draperier , der kommer med et system , hvilket betyder sporet system følger med draperier og er custom fit af en leverandør til rummet . Draperiet selv er hængt på sporet med hardware specifikke for det spor, kan kun købes fra leverandøren . Udseendet af krusninger i stoffet , kommer fra nylon snap tape , der er syet på bagsiden af stoffet , således at forhæng kan " snap til luftfartsselskaber skabe en yndefuld ensartet strøm af ripple-lignende folder , " ifølge hjemmesiden " Curtain Fair , ", Som er leverandør af Ripplefold systemer . Folderne er ikke syet ind i materialet , med andre ord --- folderne er et resultat af , hvordan den øverste del af gardinet ejes af hardware til sporet .

Pinch-fold Forhæng

Pinch-læg forhæng er de mest klassiske af alle plisserede gardiner . En knivspids læg er en indsamling af stof , der er klemt og syet sammen i toppen af drapere . Stoffet falder til sømmen baseret på læg øverst . En knivspids læg kan være en enkelt knibe, en dobbelt eller tredobbelt . Kneb læg kan også grupperes , en dobbelt klemme placeret en tomme fra en anden dobbelt knibe kaldes en grupperet læg . Den knibe læg gør en draperier ( medmindre det er en ren og skær ) tungere og ideel til privatlivets fred og rum mørkere . Når forhæng åbnes , vil knibe læg stakken , mens rummet mellem de plisseringer vil kollapse . Det betyder , at en masse klemt læg vil resultere i en drapere at stakke bredt .

Ligheder

Den mest åbenlyse lighed mellem Ripplefold og pinch- læg draperier er den overordnede visuelle effekt på vinduet . Begge typer af gardiner har en ensartet blød rullende element i hele panelet , og begge typer kan være lavet af næsten alle ønskede stof . Begge forhæng er kendt for at levere komplette privatliv samt åbne helt for at give fuld lys . Begge typer af gardiner brug en let slide track system , selv om det er muligt at montere knivspids-læg forhæng på en stang med ringe .

Forskelle

Fordi knivspids-plisserede gardiner er lavet ved at samle stoffet i syet læg , de bruger mere stof end Ripplefold forhæng , og derfor Ripplefold paneler stak tilbage til mindre plads , fordi krusninger et enkelt lag af stof i stedet for to eller flere syet sammen lag stof . I en knivspids-læg panel , vil læg altid indtager den samme mængde plads , mens kun den flade mellemrum mellem plisseringer vil komprimere ned , når panelet er åbent . Ripplefold gardiner tillader mere lys , fordi de komprimere tilbage fuldt ud. Begge er hængt op på spor med hardware , men det knivspids-plisserede gardiner brug kroge , og Ripplefold gardiner brug snaps . Ripplefold paneler er flade stykker stof , når det tages ned , hvilket betyder lettere rengøring . Knib læg er permanent syet , så rengøring er mere udfordrende og kræver ofte en tør renere .

Indkøb

På grund af popularitet , og deres status som det klassiske gardin , kan knibe-læg forhæng købes --- off the rack --- i mange store butikker i dag . Men medmindre du bruger en gardinstang med ringe , kan det være en udfordring at installere et spor . Pinch-plisseret forhæng, ofte købt fra en draperier ekspert , der vil måle rummet og brugerdefinerede gør gardiner . Custom -made knivspids-læg forhæng kan også købes online , men kræver, at køberen til at gøre ordentlig målinger . Ripplefold systemer skal købes , i deres helhed , fra en Ripplefold draperi system leverandør . Online leverandører vil hjælpe dig med at sørge for dine målinger er korrekte ved at gå dig gennem processen ; lokale leverandører vil komme direkte til et hjem og måle .

Anden Artikel

 • hvordan man kan montere en forsænket kan let
 • Americana maling ideer til en stue
 • hvordan man kan fjerne pinholes i epoxy -belægning
 • hvordan man kan anvende epoxy -belægning
 • hvordan man kan shoppe for buksetrold strøelse
 • sæbe butik udsmykning id¦er
 • hvordan du installerer en hylde på en betonvæg
 • hvordan man kan skære indersiden hjørne af konkave støbning
 • maling farver , der påvirker produktiviteten
 • hvordan man kan pletten trægulve med gamle kaffe
 •