køligt rum ideer til drenge

køligt rum ideer til drengeDrenge vil være drenge og deres værelser skal se ud drenge værelser . Snarere end at foreslå en drengs værelse skal mudret eller fyldt med snegle og hvalp hund haler som den gamle børnerim foreslår, skal rummet være så dynamisk som dit barn . Den vigtigste ingrediens for at gøre en drengs værelse cool er at vælge et tema eller et begreb , der spænding ham .

Superhero

Den superhelte soveværelse arbejder for drenge med en fascination af Spider Man , Batman , Superman eller enhver anden helt. Pick en væg at hænge flere store plakater eller malerier af helten som rummets omdrejningspunkt , som er afbildet på Digs Digs . Holde andre vægge en farve, der passer de samme farver i heltens outfit . Sats på tæppe eller gulve , der bruger en kontrasterende farve eller en anden farve på heltens Dragt . Accent rummet med mindre billeder af helten i aktion , klistermærker og illustrationer af heltens insignier og møbler , der matcher heltens farver . Find lamper , wastebaskets , lyskontakt covers og andet tilbehør , der er udstyret med den helt eller hans farver . Hvis din dreng har en favorit superskurk , skifte tema i overensstemmelse hermed .

Habitat

En habitat værelse kan arbejde for drenge, som elsker dyr . Vælg en vis levested , ligesom jungle , regnskov , ørken eller hav , og outfit rummet til at ligne , at levesteder og alle væsener , der lever der . Et hav tema , som illustreret på Digs Digs omfatter lyseblå vægge og endda en seng formet som en mini skib . Brug mørkere blå eller en ornamental tæppe til at ligne havets dyb og tilbehør er baseret på fisk , hav liv og skibe . Jungle værelser en masse grønne , komplet med malerier af træer , vinstokke og endda område dyr på væggene og en overdådigt , shag tæppe . Outfit junglen værelse med forskellige Jungledyret lamper , sengetæppe , et par falsk planter og andre jungle tilbehør . For ørken og regnskov værelser disse områder "særlige farver , brune og beige eller grøn , henholdsvis , samt den vifte af beboere . Ørken kameler , biller , slanger og endda egyptisk-inspirerede tilbehør arbejde godt sammen med ørken , mens tukaner , padder og andre farverige væsener arbejde i en regnskov .

Militære

En militær-inspirerede værelse er en , der gør en øjeblikkelig virkning . Omdan rummet med en camouflage maling job på væggene , som noteres på Roomzaar . Forskellige nuancer af brunt og beige , anvendt med svampe , mingle at give rummet umiddelbare militære appel . Afslut den militære look med plakater , net , patches , en armygrøn sengetæppe og andet tilbehør fra en militær forsyning butik . Brug cykelhjelm som dekorative vægtæpper eller siloer . Prøv renset , poleret og fyld bekæmpe støvler som bog slutter . Gå efter plys , grøn smide tæpper , der efterligner græs over træ eller mørke tæppebelagte gulve .

Anden Artikel

 • pink og sort rum ideer
 • keramiske fliser ideer til alrum
 • american bondegård udsmykning idéer
 • DIY : hvordan man kan male skinnende messing lamper med antikke messing maling
 • unikke bjælkehytte senge til børn
 • hjem indramning tips og teknikker
 • Jordet udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere et køkken med druer
 • hvordan man tegner et køkkenbord
 • hvordan man lakering last møbler
 •