kreative Optimus Prime soveværelse ideer

kreative Optimus Prime soveværelse ideerDen " Transformers " franchise fortæller historien om robot krigere , der forklæder sig som køretøjer . Optimus Prime , for eksempel , forklæder sig som en semi-truck . Den frygtløse leder af frihedselskende Autobots , Optimus Prime er en stærk karakter , der er ikonisk af franchisen . Udsmykning et soveværelse med Optimus Prime billeder kan bringe spændingen ved " Transformers " hjem .

Color Motiver

Bringe Optimus Prime sans for stil ind i soveværelset , er så simpelt som at finde møbler og tilbehør , der passer til Autobot leder . For eksempel har Optimus længe været iført rød , blå og sølv . Industrielle møbler , såsom stål skriveborde og reoler , ligner det kunne være formet af en transformer 's scraps . Tilpas stål industrielle møbler med blå og røde detaljer for Optimus look du har brug for , og pynt med et par Transformers ' legetøj til virkelig at sælge motiv .

Tag det til Walls

Du må ikke føle sig begrænset til at definere et rum med dekorationer , møbler og tilbehør, redo væggene selv at lave en fed ny centerpiece

På tv . sitcom " Scrubs " hovedperson JD ( Zach Braff ) maler et væg-størrelse vægmaleri i sin vens baby planteskole . Hans vægmaleri afbilder Optimus Prime gør kamp med den skurkagtige Megatron , ved at følge JD 's bly og vælge en dynamisk handling skud som dette , kan du male en individuel og kreativ vægmaleri , der vil helt sikkert være en samtale stykke .

forsigtigt planlægge et vægmaleri , før du begynder , og trække det på væggen med en blyant først som en del af planlægningsfasen , hvilket medvirker til at undgå tilskuere fra at tænke , at Optimus ser grimt , som JD forsikrer os robot ville ikke sætter pris på .

samlerobjekt Heaven

" Transformers " har været en kulturel institution siden 1980'erne , og som sådan , har det skabt et væld af memorabilia . Franchise er kendt vidt omfang for sin serie af legetøj , der omdanner fra ret køl robot krigere til køretøjer ligesom de tegn , som de er baseret på. Dekorere soveværelset overvejer smagen af dens beboer , måske han foretrækker den originale 1980'erne tegneserie , eller live-action film af 2000'erne . Du kan derefter tilpasse rummet ved at dekorere med ERA-egnede memorabilia og legetøj . Hvis rummets ejer foretrækker live -action film , som genererede en bredere vifte af merchandise , kan du endda pynte op med Optimus Prime sengetøj , pyntepuder og gardiner .

Anden Artikel

 • hvad er poleret bomuldsstof ?
 • god housewarming gaver
 • hvordan man kan stramme blinds
 • hvordan du installerer kommercielle modstandsdygtige flise
 • hvordan man kan dekorere en stue med globale vægudsmykning
 • hvordan du fjerner gammel maling fra slagger blok vægge
 • hvad er grasscloth tapet ?
 • hvordan man kan genoprette terrazzogulve
 • den bedste måde at male gipsvæg hjørner i nybyggeri
 • tips til brug af vinyl til polstring
 •