kreative kælder idéer

kreative kælder idéerDu skal bruge:
Vejrbestandigt papir
. Stuk netting .
Arbejdshandsker.
Puds murske og rake .
Hæftemaskinen og hæfteklammer .
Stuk base lag .
Stuk finish .

Når design og udsmykning din kælder , tænke ud af boksen og være kreativ . Kælderen er det perfekte sted at droppe den traditionelle og skabe et unikt rum for dig og din familie til at nyde . En original kælder design vil gøre en tur nedenunder føle sig som en pusterum fra hverdagens stress .

Basement Bar

Omdan din kælder i din helt egen bar . En lille bar og et par barstole vil gøre det trick , men du kan forbedre udseendet ved at give din bar et tema . Hvis du er en strand elsker , og drej din kælder til en tiki bar komplet med bambus møbler , tiki masker , polynesisk kunst og måske endda en strå paraply . Hvis ridning motorcykler er mere din gyde og derefter oprette en derhjemme biker bar i din kælder . Vælg en mørk farve til væggene , bygge en stål eller metal barområde og pryder væggene med billeder af dig på din cykel eller med motorcykel tegn . Uanset tema du vælger , lager baren fuld af tema-passende tilbehør. For eksempel er Leis og paraplyer et must for din Tiki Bar gæster .

Castle-inspireret Basement

Hvis du er træt af at finde dine børns legetøj i hele huset , vend din kælder til et legerum bare for dem . Omdanne kælderen til et slot for dine børn at nyde . HGTV designere skabt en sådan kælder , maling af vægge grå og give dem en faux-sten look . Tilføj bænke eller stole draperet i rødt fløjl til at tjene som troner og et par skattekister til at holde dine børns legetøj . Du kan tage højde dette design til dine børns smag . Hvis du har drenge , kan du vælge at genskabe et mere rustikt slot , mens små piger foretrækker måske lyserøde vægge til at ligne en gammel heks prinsesse slot .

Music Room

Musikelskere kan bruge deres instrumenter og musik memorabilia som inspiration for deres kælder design . Dette moderne look giver dig mulighed for at vise disse elementer og samtidig give dig plads til at spille og lytte til musik . HGTV foreslår jordfarver til væggene . Slanke møbler parret med musik-inspireret kunst giver din kælder et moderne look . Omfatte masser af plads til dine instrumenter . Tilføj surround lyd til din kælder som en ekstra touch .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer flise til et badeværelse gulv
 • designer tip til at matche knudret fyrretræ maling farver
 • hvordan man kan afslutte en kælder dræn i gulvet
 • hvordan du installerer kirsch draperier lodret stænger
 • hvordan man kan dekorere og male en spisestue
 • betydningen af nye vinduer i feng shui
 • hvordan man beregner mængden af stof der er nødvendige for gardiner
 • maleri tips & ideer
 • hvordan man kan male en cykel & gælde decals
 • hvordan du installerer et spejl i metal nitter
 •