måder at hænge svævende hylder

måder at hænge svævende hylderFlydende hylder , også kendt som bracketless hylder , får deres navn , fordi de synes at flyde på en hylde uden synlige beslag . For mange gør- det -selv finde ud af den rigtige måde at hænge svævende hylder er en tricky udsigt . Folk , der tidligere har kæmpet med hængende svævende hylder i deres personlige rum bør overveje at bruge en hængende produkt designet til at hjælpe med at løse den frustration og forvirring i forbindelse med dette projekt . Derudover flere metoder til at hænge hylder hjælpe boligejere oprette en brugerdefineret reoler mulighed .

Flydende vægreol Kits

Når du køber flydende hylder , mener leder efter produkter , der indeholder hardware kits , anbefaler hylde hjemmeside . En fordel at købe en væghylde kit er at det indeholder alle de nødvendige hardware og hængende instruktioner . For flydende hylder , typisk hængende sæt indeholder et beslag skjult i væggen til at holde hylden på plads . Huller er boret ind i væggen og metal beslag er sunket ind i væggen . Ofte beslagene stikker ud fra væggen og passer ind i hullerne på bagsiden af hylden . Korrekt hængende typisk kræver brugen af produkter såsom et niveau og en boremaskine . Den HGTV hjemmeside anbefaler at bruge en laser for at skabe den mest præcise linje , som sikrer hylder hænge lige imod på væggen .

Hang ' Em syl

Den Hang ' Em syl er en individualiseret produkt designet til at lette nogle af de forveksling forbundet med hængende genstande , såsom flydende hylder , på væggene . Det syl er en patentanmeldt produkt , der passer ind i rillerne på bagsiden af en flydende hylde , ifølge den officielle Hang ' Em syl hjemmeside . Ved at montere i disse riller , giver syl brugerne at markere væggen i netop den rigtige plads . Brug dette produkt i forbindelse med en hængende hardware kit eller brugere kan købe deres egen hardware . I de fleste tilfælde ved hjælp af en Hang ' Em syl produkt til at hænge hylder eliminerer behovet for at anvende et niveau ved at markere den korrekte position og holdent på væggen , i henhold til produktets hjemmeside .

Ledge Konsoller

I tillæg til boring af huller og sank metal hyldeknægte ind i væggen , boligejerne har mulighed for at hænge deres hylderne bruger afsats beslag metode , ifølge Wood Web hjemmeside . Den viden beslag metode indebærer knyttet et stykke træ til væggen med en lille afsats stikker ud fra brættet . Denne viden passer ind i en rille på bagsiden af hylden for at skabe en stram hold uden at bruge parentes . Hylden er at hjælpe op af afsats i stedet for en skrue og beslag system sunket ind i væggen . HGTV anbefaler at bruge den afsats beslag metode til at hænge svævende hylder .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer terra cotta gulv fliser
 • ideer til klinkegulv mønstre
 • hvordan man designer en virkelig cool teen pige ’s værelse
 • hvordan man accessorize bogreoler
 • ideer til at dekorere en bue i en stue
 • hvordan du installerer et spejl i metal nitter
 • hvordan man forebygger trætte pletter på epoxy belægninger
 • hvordan du vælger den rigtige stil for lysestager
 • indbygget skab ideer
 • hvordan man kan bevare blomster i en vase
 •