maleri ideer til en teenager piges soveværelse

maleri ideer til en teenager piges soveværelseDu skal bruge:
1-inch ved 1- tomme bord
. Bordrundsav .
Målebånd .
Blyant .
2- tommer skruer .
Strøm skruetrækker .
Krog og løkke tape .
Saks.
Stof.
Foring stof .
Dyvel .
Tube tape .
Nål og tråd .
Nylonsnor .
Agern .
Klampe .

Teenage piger kan blive pertentlig væsner , og de kan hurtigt ændre smag og stemninger . Dekorere deres værelser er vanskeligt på grund af disse iboende træk . Når der træffes beslutning om en maling og indretning ordning for din datters værelse , indarbejde elementer hun elsker . Prøv at bruge lys , munter farver, der skaber og fremmer en god emotionel sundhed , frem for at bruge deprimerende mørke farver .

Purple

Ifølge " Kids Værelser og Håndværk , " lilla eller violet , er et yndet maling farve til teenage-piger ' soveværelser . Mange nuancer af lilla fås --- fra dyb blomme skygge til lys-farvet mauves og syrener . Denne farve symboliserer god dømmekraft og fred i sindet , samt magi og mystik . Det er også den mest begunstigede farve kunstnere . Nogle dekoratører brug lilla maling på vægge og lofter og koordinere det med en hvid sengetæppe og stejle lilla gardiner . Andre male loftet lilla til at skabe effekten af en mørk himmel .

Blue

Farven blå fremmer kommunikation med andre , samt skaber en følelse af afslapning og ro . Brug kølig blå nuancer i en teen pigens værelse , snarere end mørke indigo farver . Hvis din teenage pige elsker havet , overveje at bruge denne farve og stranden tema i den samlede rum dekoration . Ombre er et maleri teknik, der bruges til at blande lysere farver i mørkere farver , hvilket skaber en sløret effekt . Dette er en almindelig teknik , når du bruger den blå farve , fordi den har så mange forskellige nuancer . Brug den lyseste farver på toppen af muren , og gå gradvist mørkere , når du maler . Blande forskellige farver sammen ved hjælp af en duppe bevægelse med en våd svamp . Overvej at male loftet blå og tilføje hvide fluffy skyer på at skabe en indendørs himmel for hende.

Grøn og gul

Hvis din datter ikke har nogen bestemt farve præference for hendes værelse , du overveje at bruge nuancer af grøn og gul . Grøn repræsenterer naturen , læring , selvrespekt og balance . Det er også henvist til en følelse af harmoni og healing . Gul symboliserer lykke og kreativitet . Male væggene med en bleg gul base først, og tilføj græs eller salvie grønne striber . Male striber ved at markere linjer med malerens tape og bruge en fugtig svamp dyppet i grøn glasur . Dekorere resten af rummet i forskellige nuancer af grønt og guld tilbehør , såsom lamper og billedrammer .

Pink

Pink er en favorit plads farve til små piger , og nogle teenagere fortsat at satse på det , da de vokser ældre . Pink er farven for kærlighed, og det repræsenterer også selvaccept , selvværd og ømhed . Dyb rosa farver , herunder magenta , kan selv neutralisere uorden og vold , samt diffust aggressiv adfærd . Overveje at bruge denne farve , hvis din datter er i en vred fase . Du kan bruge en moderne sort /hvid sengetæppe og tilbehør for at udligne den lyserøde farve .

Anden Artikel

 • Definitionen af gårdhave vs dæk
 • nem at følge instruktionerne for syning knivspids plisseret gardiner
 • hvordan man opbygger en træ display staffeli
 • hvordan man kan hænge plader vægudsmykning
 • tips om gardiner
 • oplysninger om lava lamper
 • hvordan man kan male indendørs vidje
 • hvordan man kan dekorere en stue med kalkmaleri tips
 • hvordan man kan dekorere en hylde på en stue væg
 • budget hjem udsmykning tips
 •