neutral baby værelse udsmykning idéer & temaer

neutral baby værelse udsmykning idéer & temaerForældre traditionelt indrettede kønsneutrale planteskoler i lysegrønne og gule farver , men i dag er der et væld af neutral børnehave temaer , som giver mulighed for farve variation og individualitet . Mange neutrale temaer er egnet til nyfødte gennem buksetrold alder børn , så enhver tid og penge brugt på en neutral børnehave tema er en langsigtet investering .

Peter Plys

Drenge og piger elsker Peter Plys og alle de dyr , der lever i Hundred Acre Wood . Der er Peter Plys sæt , der primært blå eller lyserød , således catering til et bestemt køn , men der er også mange , der er et kønsneutralt grøn . Pooh er sådan en populær figur , som du vil nemt finde tilbehør og memorabilia , såsom billedrammer , vægtæpper og udstoppede dyr . Pooh grænser , stencils og vægmalerier er tilgængelige for at pynte børnehaven vægge .

Dyr

Der er mange natur temaer , der egner sig til et kønsneutralt baby værelse , fordi både drenge og piger elsker dyr . Du kan vælge en enkelt dyr , som du kan lide og dekorere rummet i , at dyrs levesteder farver og tilbehør . Du kan også dekorere en børnehave i en generel karakter tema , som f. eks havet eller skov . Et af disse bredere temaer giver mulighed for kreativitet , og du kan søge efter en overkommelig pris tilbehør uden at føle at du er nødt til at købe et helt sæt , men sæt er bredt tilgængelige . Farm , jungle og dyr i zoologiske haver er lidt mere specifikke emner , som stadig give mange dyre-og farveindstillinger og er nogle af de mest populære gartneriet sæt til rådighed .

Nursery Rhymes

Et børnerim baby værelse tema er især klædeligt, hvis du planlægger at male rummets vægge . Der er ikke mange barneseng sæt og børnehaver tilbehør rettet mod børnerim , men hvis du er kreativ , kan du opnå dette neutral tema . Der er sengetøj sæt til rådighed for sådanne børnerim som " Hey Diddle Diddle "og " Twinkle , Twinkle Little Star ", men de fleste børnerim kræver mere omfattende forskning og kreativitet . Hvis du vælger en usædvanlig børnerim , kan du male et vægmaleri (der er maling -by-nummer kalkmalerier findes ) i børnehaven skildrer et af de rim 's scener . For eksempel kan du male Klumpe -Dumpe sad på en væg eller musen i " Hickory Dickory Dock " kører op uret . Køb en solid -farvet krybbe sæt og tilbehør til med genstande langs rim 's historie , såsom indramning farvefoto kopier af rim illustrationer .

Anden Artikel

 • skifer flise vs porcelin
 • hvordan man reface et hjørne mursten pejs
 • hvordan man kan ramme en trøje i en skygge kasse
 • hvordan du fjerner decals fra møbler
 • hvordan man kan gøre latinske nuancer hænge ud over sheers
 • hvordan man kan farve beige tæppe sort
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse i en kolonial tema
 • maleri ideer til et egetræ køkken
 • hvordan man kan dekorere en tulipan vase
 • hvordan man kan flise på toppen af en bar
 •