om hængende bar vedhæng lys

om hængende bar vedhæng lysBar vedhæng lys er designet til at give lys i både hjemmet og kommercielle indstillinger . I begge tilfælde fungerer de som humør belysning og synlighed direkte over baren sektion . Vedhæng lys er ophængt fra loftet som lysekroner , hvor de hænger ned , ofte med flere meter . I modsætning til lysekroner , har de en tendens til at være enkel og give nedadvendte lys kun for baren

Formål

I kommercielle indstillinger , vedhæng lys bruges over poolborde og barer til at yde øjeblikkelig belysning på områder, hvor synligheden er vigtig , uden at gøre lokalerne for lyst eller distraherende andre lånere . I hjem , vedhæng lys tjene en mere æstetisk funktion , men stadig kun i begrænset lys over et bestemt område . På grund af deres koncentreret lys funktioner , der er den højde, som vedhæng lys hang er meget vigtigt .

Højde

Typisk vedhæng lys højder fra 30 til 40 inches over overfladen , de er lysende . I nogle tilfælde , såsom poolborde kan højden være meget specifikke , og som regel er omkring 36 inches . I andre tilfælde , såsom køkken øer eller bar borde højden er mere fleksibel . Installers ofte måle og hænge ned strenge at vise boligejer , hvor vedhænget lysene vil hvile , før du installerer dem .

Klynger

Vedhæng-lys klynger kan variere . Traditionelle vedhæng lys er sat i klynger af tre . I hjemmet indstillinger , er kun en af disse klynger normalt brug . Minipendlen lys er mindre end 12 inches lang og må kun have én eller to pærer . Små lette profiler række 13 til 22 inches , mens medium pendel sektioner er 23 til 30 inches lang . Det er usandsynligt, et hjem skulle vedhæng lys længere end 30 inches , men der er større versioner tilgængelige .

Installation

Vedhæng lys skal installeres på et sted , hvor ledninger er til rådighed for en pendel lys eller lysekrone . Hvis dette ledninger ikke findes , skal en elektriker skabe en montage sted på loftet for lyset . Disse installere vedhæng lys bør arbejde sammen , yde støtte og hænge lys i hånden på flere højder , således at det overordnede udseende kan bedømmes . Vedhæng lys kræver installation af en ventilator skinne , og ikke kun baldakinen , men den elektriske boks, der styrer de nuværende er både boltet ind i monteringshullet .

specialarbejde

Vedhæng-lys højde er relativ . Selv om visse højder ser bedre ud end andre , beslutninger afhænger i høj grad af boligejer og hvad der højde virker bedst for hans formål . For en gennemsnitlig person , er en god tommelfingerregel for at placere den nederste kant af vedhæng lys niveau med næsen . Lyset kan hæves højere for andre anvendelser , især madlavning . Der er ikke nogen absolut regel om højde .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male mit værd batting hjelm
 • retninger for hvordan man laver en gesims
 • hvordan man kan ombetrækkes en tønde stol
 • hvordan man kan male striber i børns soveværelser
 • maling behandlinger for rystende gamle møbler
 • hvordan man kan dekorere et trægulv
 • den bedste gulvbelægning til mudder værelser
 • hvordan man kan gøre tæpper med tæppe firkanter
 • elegante taksigelse udsmykning idéer
 • hvordan man lægger en træramme til et spejl
 •