opbevaring tips til små rum

opbevaring tips til små rumDet er blevet anslået, at omkring 87 % af alle amerikanere lever i små eller mellemstore hjem med lidt lagerplads til rådighed . Forsvarlig opbevaring er afgørende for en organiseret livsstil og med lidt planlægning og nogle opfindsomhed , kan man finde måder at gemme poster i en mere effektiv måde . Selv i små steder , går potentielle rum findes, hvis du følger nogle enkle tips og retningslinjer .

Møbler til to formål

Der er mange typer af møbler , der kan have dobbelt formål . Du kan købe mange forskellige slags kaffe borde med skuffer , der holder blade , bøger eller andre emner, som du vil have ud af syne . Ende tabeller med hylder kan rumme ikke blot de traditionelle lamper på toppen , men kan også bruges til at vise samleobjekter osv. kan Underholdning centre med skuffer også bruges til at gemme bøger , videoer , cd'er eller endda sengetøj .

Soveværelsesopbevaring

Soveværelse skabene kan blive mere organiseret ved at tilføje kroge til døre for at holde sådanne poster som bælter og slips . Plast spande med låg fungerer godt i et barns lokaler til opbevaring af legetøj , out-of -season tøj , bøger og endda atletisk sko og kasketter . Under-seng lagerbeholdere og kasser arbejde godt for at holde trøjer og frakker . Plastic sko stativer, der holder flere par sko fylder mindre i skabet end bare par sko placeret på gulvet . Tomme bagage kan bruges til at gemme sjældent anvendte emner .

Køkken Opbevaring Idéer

Mange prisbillige udtrækshylder hjælper med at holde låg og plastbeholdere inden for rækkevidde og forhindre rod nedenunder skabene . Sjældent anvendte potter og pander kan opbevares i ovnen , når den ikke er i brug . Bare husk at fjerne , før du bruger ovnen til bagning . Små pladespillere kan organisere krydderier til nem identifikation og spare plads . En opslagstavle er en god idé for at fjerne stumper og stykker af papir, der undertiden får skubbet ind i en skuffe .

gratis lagerplads emner

Plastic smør beholdere med låg fungerer godt til opbevaring af mindre genstande i nogen del af huset . Tomme væv bokse kan tjene som opbevaring beholdere til sådanne poster som kuglepenne og blyanter . Kartoffel chip containere holde pensler , saks , osv. Tøm babymad hjælper med at holde skruer og søm organiserede og ikke kræver meget plads .

Badeværelse Garage

badeværelser i små boliger normalt har begrænsede kabinetter og opbevaring områder . Billig kurve i alle størrelser og former kan købes fra lokale dollar butikker . Foldede håndklæder og vaskeklude passer fint ind i kurve og fylder mindre værelse . Over-the- toilet hylder giver plads til elementer såsom medicin , sæbe og badeolier . Hængende mesh poser med lommer fungerer godt i brusere til at holde shampoo , balsam og Body Wash lige ved hånden og uden for forfængelighed .

Anden Artikel

 • land stue udsmykning tips
 • hvordan du installerer en bevægelsesdetektering lys
 • hvordan man gør en komplet makeover for mit hus
 • instruktioner for vinduet belægninger
 • hvordan man kan dekorere med tyl & Gossamer
 • hvad er klipning tape til gardiner ?
 • hvordan man kan gøre gardiner uden megen syning
 • hvordan man kan hænge en dør Hammeren
 • passion vindue behandlinger
 • Den remodel mulighederne for en Cape Cod stil hus
 •