opholdsstue design ideer

opholdsstue design ideer



Nøglen til en vellykket hjem design er så simpelt som de gamle ordsprog : " . Et sted for alting , og alt på sin plads " Hvert rum i dit hjem har et formål , og du bør designe den med disse aktiviteter i tankerne . Hvis du er heldig nok til at have den ekstra plads , hvilket skaber et rekreativt rum er en glimrende måde at bringe venner og familie sammen .

Planlægning Design

Nogle gange kan en enkelt element kan bestemme udformningen af en hele rummet . Store stykker udstyr skal være centrum for opmærksomhed , med vandre plads og siddepladser bygget op omkring dem . ( dvs. poolbord , sofa , lagerenhed , osv. ) Glem ikke at betragte størrelsen på dit værelse , som du planlægger . Mindre rum kan ikke holde så mange møbler , og kan ikke være egnet til visse aktiviteter . ( dvs. en dartpil område kræver omkring 6 meter i åbne gulvplads . ) Plan dit design , før du foretager større indkøb , tage målinger og overveje renovering af pladsen . Lav en til-skala plantegning af dit værelse , for at bruge rektangler repræsentere møbler til at forudse problemer med din plan , før du spilde ressourcer .

Maleri og Fnug

Afslut værelse før du begynder at bevæge sig i dit udstyr og møbler . Maling , tæppe , ændre lysarmaturer og lydisolerede området . Den sidste ting du ønsker, er at ødelægge dine møbler med spildt maling .

Game Værelser

Med alle de nye spil , der findes , er det lettere end nogensinde at gøre dit hjem til en fuldt udviklet arkade . Brug gaming stole , sækkestole og dybe sofaer i timevis af lounging nydelse . Sørg for, at sæder er alle mobile at give plads til motion-sensor spil . Invester i et fladskærms- tv , montering af enheden sparer gulvplads . Garage-stil lagerenheder er robuste og lette at holde rene , og giver dig masser af plads til dine controllere og fjernbetjeninger . Køb en brugt arcade maskine . Kommercielle maskiner kan koste så lidt som $ 500, mindre, hvis du køber direkte fra en lukning butik eller istandsætter . Pynt med plakater og memorabilia fra dine yndlingsspil .

Home Movie Theater

Forbedre din film-ser erfaring med en dedikeret hobbyrummet . Køber et kvalitets underholdning system , der opfylder dit budget kan være svært. Forskning pakkeløsninger , der inkluderer et tv , monteringssæt , lydsystem , og DVD /VHS -afspiller . Skab masser af lagerplads til dine film samling . Maksimer siddepladser ved hjælp af en L-eller U-formede sofa , der bruger hjørner i rummet . Pynt med film plakater og spot belysning .

Sports-temaværelser

Gør din kælder i en sports tilbagetog . Byg en forfriskning område med et køleskab og servering plads . Pynt med sports fan i tankerne . Brug team logoer og officielle redskaber til at give dit værelse personlighed . Male rummet med favorithold farver . Sted mindst én fjernsynskanal enhed i rummet for at holde dig opdateret med de nyeste på spillet . Hold sæder enkle og holdbare . Forvent spild og krummer , og brug kun stærkt trafikerede tæppe og heavy -duty stof , såsom læder .

Anden Artikel

 • pejs maling ideer
 • naturlige gulvmaterialer
 • ideer til dækketøj
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en hest tema
 • hvordan du installerer kirsch draperier lodret stænger
 • hvordan du installerer Armstrong flise
 • ideer til dekoration stuer
 • brugerdefinerede trim ideer
 • vindue behandling for palladiske vinduer
 • badeforhæng : pvc vs polyester
 •