oplysninger om kompaktlysstofrør

oplysninger om kompaktlysstofrørIfølge det amerikanske Department of Energy , den kompakte lysstofrør ( CFL ) kombinerer energieffektivitet lysstofrør med bekvemmeligheden af glødende lamper. Kompakt er dyrere end traditionelle glødepærer , men en CFL har en længere levetid på mellem seks og 15 gange livet for en traditionel glødepære

Historie

Det fluorescerende lys blev opfundet i 1856 af Heinrich Geissler , der opdagede en blålig glød kan oprettes ved forsegling gas inde i et glasrør . Bright lysstofbelysning hjemmeside forklarer glød blev skabt af spændende gassen inde i røret med en elektrisk ladning . Kompakt glød med en ultraviolet lys , når en elektrisk ladning er passeret gennem glasset røret fra en ballast , ifølge det amerikanske Department of Energy . Den elektrisk ladning ophidser en hvid fosfor belægning på indersiden af røret , som udsender en synligt lys fra overfladen af røret . Ifølge IEEE Global History Network , blev Edward E. Hammer af GE selskab med ansvar for udviklingen af den første energi-effektive lysstofrør under energikrisen i 1970'erne .

Typer

Det amerikanske Department of Energy forklarer findes der en række forskellige typer af sparepærer i forskellige former og størrelser . Antallet af rør til rådighed til at udlede lys spænder fra two to 05:56 rør med det samlede areal af røret udmålingen af lys, der udsendes fra lampen . CFL kan fremstilles med en permanent fastgjort ballast og rør eller som to separate stykker , hvilket gør det muligt for ballast til at forblive i brug, når røret af lampen overlever sin forventede levetid .

Mercury

Greenpeace UK forklarer spørgsmålet om kviksølv i sparepærer er blevet en anledning til bekymring i 2010 . Kompakt ikke indeholder en lille mængde kviksølv, som er nødvendig for at producere lys i lampen . Der er dog glødelamper indberettes af Greenpeace UK til at producere mere kviksølv end sparepærer , da de bruger en betydeligt højere mængde energi produceret ved afbrænding af kul , som til gengæld producerer kviksølv som elektricitet er produceret .

Savings

Den energi reduktioner produceret ved hjælp af CFL er overført til energiregninger , som kan reduceres ved at skifte til sparepærer . Det amerikanske Department of Energy rapporter traditionelle glødelamper er cirka tre til fire gange den effekt af CFL , der giver Kompakt alt energibesparelser på belysning på omkring 75 procent .

Bruger

Ifølge det amerikanske Department of Energy , Kompakt skabe betydelige energibesparelser , når de anvendes i områder , hvor belysningen holdes tændt i længere perioder . På svært tilgængelige områder og uderum , kan Kompakt reducere behovet for at ændre pærer på regelmæssig basis . Kompakt er designet til brug indenfor specifikke temperaturområder , ved hjælp af en CFL i områder uden for disse temperaturområder kan reducere den forventede levetid for en lampe . Det amerikanske Department of Energy rapporter sparepærer med en elektronisk ballast i stedet for magnetiske kan operere ved lavere temperaturer .

Anden Artikel

 • beaded lampeskærme instruktioner
 • hvordan man kan male over tapet lim
 • hvordan man kan dekorere en stue i blå og beige farver
 • hvordan man kan dekorere brændeovne & reoler
 • ting at bygge med træ
 • dametoilet remodellering ideer
 • hvordan du installerer keramiske fliser uden fuger
 • hvordan man kan male spånplader på kabinetter
 • farverige closet ideer
 • hvordan du gør din egen imiteret læder væg spejl
 •