oplysninger om lagner

oplysninger om lagnerMange mennesker tager lagner for givet-efter alt , alt du skal gøre er at sove på dem . Men når det drejer sig tid til at få et nyt sæt , kan det tilsyneladende uendeligt antal valgmuligheder bliver overvældende i værste fald eller i det mindste , forvirrende . Produktets emballage kan omfatte termer som " Percale "," trøje " eller " tråd tæller . " Hver af disse vilkår giver dig oplysninger om stoffet arkene er lavet af , og forstå dem kan hjælpe dig med at træffe mere informerede senge valg

Typer

Plader kommer i både flade og monteret stilarter . Flade plader vil ligge fladt , mens hjørner er monteret plader er syet ind i lommen-lignende hjørner og har elastik-foret kanter greb madrassen og holde ark på plads . Disse plader er beregnet til brug som en sovende overflade , mens flade plader kan anvendes som en overdækning eller med kanterne gemt under madrassen for en sovende overflade .

Størrelser

Sheet størrelser er baseret på standard madras størrelser . Standard twin plader 66 af 96 inches for en flad plade og 39 af 76 inches på den flade del af lagen , med en bred vifte af dybder i lommeformat . Dobbelt eller fuld ark er 81 af 96 inches til flade og 54 af 76 inches for monteret dronning plader 91 af 102 og 60 med 80 inches til flade og monteret hhv . King flade plader er 108 med 102 inches , mens deres forsynet modparter er 78 af 80 inches . Yderligere størrelser er til rådighed for mindre standard sengestørrelser såsom ekstra lange enkeltsenge og Californien konge . ( Ref 1 )

Fabric

Bomuld og bomuld /polyester vævninger er populære for lagner , men ark kan være lavet af andre materialer så godt. Flannel ark menes at holde dig varmere om vinteren , mens jersey strik plader er lavet af materiale, der svarer til T-shirts og kan bomuld , rayon , linned eller en blanding af materiale ( se Ref. 2 ) . For en glat og luksuriøs fornemmelse er satin plader fås i mange forskellige farver . Mens de dyreste af disse stadig er lavet af satin , en silke produkt , de fleste kommercielle satin ark er en blanding af silke og menneskeskabte stoffer såsom polyester og nylon acetat . Disse plader har en glat tekstur og let skinnende look ( se ref 3) .

trådantal

Udtrykket Percale refererer til en tætvævet stof , og et ark 's tråd tælle måler, hvor mange af de enkelte tråde køre i hver retning vævningen per inch af stof ( se Ref. 4) . Jo flere tråde per tomme , de strammere vævningen og glattere deraf stof . 180 Percale er standarden for økonomien plader , mens luksus sengetøj kan være op til 1000 Percale .

Overvejelser

Plader fremstillet af 100 procent bomuld give de mest åndbarhed ( luftcirkulation ) og er derfor menes at være den mest komfortable i en række forskellige temperaturer . Jersey strik , flannel og Percale ( vævet ) ark kan alle være fremstillet af 100 procent bomuld . Pima og egyptiske bomuld kan være mere komfortabel end andre typer på grund af at være en højere kvalitet ( se Ref. 4 ) . Satin plader tendens til at føle køligere at røre ved end andre plader , samt glat , så de kan være godt for varmt vejr . Dog kan deres manglende luftcirkulation føre til sveden .

Anden Artikel

 • unikke teen soveværelse ideer
 • hvordan man designer en virkelig cool teen pige ’s værelse
 • bardisk design til restauranter
 • billige , moderne udsmykning idéer
 • hvordan man kan male beton plantageejere
 • opbevaring ideer til legetøj værelser
 • hvordan man kan bestemme afstanden mellem en counter & overskabe
 • fleece vs flannel ark
 • hvordan man kan hænge et glas kuriositet fryser
 • hvordan man kan omlakering birketræ kabinetter
 •