oplysninger om trappe løbere

oplysninger om trappe løbereEn trappe løber er en lang , smal tæppe løber ned på længden af en trappe . Eksponeret træ er synligt på begge sider af løberen . Trappe løbere målingen normalt mellem 2 og 3 meter på tværs , og de fleste af dem er 2 1 /2 meter bred . Ældre løbere fra 1920'erne og 30'erne er typisk større end i dag trapper og er nødt til at være skåret ned til sokkeholderne

Historie

Mennesket har brugt tæpper fode fra deres tidligste dage . De første tæpper blev dyreskind smidt på gulvet i en hytte . Den første tæpper blev oprettet i mængden blev foretaget af nomadiske vandrere i Asien , ved hjælp af uld fra fårene , de havde tendens . Trappe løbere kom i udbredt anvendelse i klunketiden og fortsatte med at være udbredt indtil fremkomsten af væg-til-væg-tæpper .

Stair Rods

Den første trappe løbere blev holdt på plads med udsmykkede trappe stænger . Disse stænger var ikke kun praktisk , forhindrer løberen glider de også tilføjet et dekorativt element til en trappe . Disse stænger kunne fjernes , der giver mulighed for rengøring af runner . Stænger er stadig bruges dekorativt i dag , men løbere holdes på plads af andre midler , såsom tæpper stifter eller lim .

Formål

Stair løbere har flere formål . De pude slidbanen af en trappe , hvilket gør det blødere fode . De beskytter trappe mod skader og slid . De dæmpe lyden af fodtrin . Og de øger skønheden i en trappe , hvilket gør det mere et omdrejningspunkt . Løbere kan være fremstillet af enhver form for tæpper materiale, herunder orientalsk eller flettet tæpper , naturlige fibre som jute , sisal og uld , eller syntetiske fibre , såsom Olefin . Nogle trapper løbere er malet på trin med holdbare maling eller bejdse .

Stair Anatomi

Trapper er lavet af slidbaner og risers . De slidbaner er plane overflader , som foden er placeret . Risers er de lodrette elementer adskiller slidbaner . For at bestemme den korrekte længde af en runner , måle dybden af hver slidbane og højden af hver enkelt riser og tilføje eventuelle ekstra længde til landing eller foden af trappen .

Installation

Stair løbere tilføje elegance , tekstur og farve til en indvendig trappe . Boligejere kan installere deres egne ved at sætte løberen på en pude og vedhæfter den til tackless strips naglet til hver slidbane . This Old House magasin anbefaler at bruge en tynd , tæt pad til at forlænge runner 's levetid . Standard skum polstring er for blødt til trappe løbere , ifølge This Old House .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre design med gips på loftet
 • hvordan man kan hænge et indrammet plet glas billede
 • hvordan man kan hænge lys, der stik i væggen
 • instruktioner på væg Sconce installation
 • metoder til at reducere pinholes fra en epoxybelægning formulering
 • primitive indretning tips
 • camo maling instruktioner
 • american bondegård udsmykning idéer
 • ideer til gardiner & rullegardiner
 • primitive trim & støbning ideer
 •