præsidentvalget vindue behandlinger

præsidentvalget vindue behandlingerUnder 2008 præsidentvalgkampen , modstanderne anklagede derefter Senator Barack Obama for allerede " måle forhæng for Det Ovale Værelse , " at betegne arrogance . Selv om det undertiden kaldes President's House , præsident sjældent vælger vindue behandlinger for Det Hvide Hus . Det Hvide Hus er en del museum , en del offentlige kontorbygning og ophold for præsidenten og hans familie . Ifølge Det Hvide Hus Historical Society , indeholder Det Hvide Hus 132 værelser og 147 vinduer . Hver første familie vælger designer , møbler og vinduer behandlinger for de boligområder i Det Hvide Hus . Med undtagelse af Det Ovale Værelse , udholde gardinerne i de mest bemærkelsesværdige værelser i Det Hvide Hus mange forvaltninger .

The Oval Office

Ifølge Det Hvide Hus Museum , tegnet arkitekt Nathan C. Wyeth det Ovale Kontor i kendelse af præsident William Howard Taft i 1909 . Det Ovale Kontor er en del af West Wing i Det Hvide Hus . Præsidenter ændre kontor , der passer til deres personlige stil med mange vælger nye gardiner til at koordinere med deres custom-made ovale tæppe .

Mørkegrønt forhæng med ørn kapper hang i det Ovale Kontor fra William Howard Taft 's administration til at død Franklin D. Roosevelt . Harry Truman ændret forhæng til en blå-grøn . På tidspunktet for Jack Kennedy 's død , var blege gardiner installeret . Lyndon Johnson valgte at beholde Kennedy 's gardiner og tæppe . Richard Nixon installeret guld gardiner . Gerald Ford holdt Nixons forhæng i et stykke tid , men senere er installeret et græskar farve Valance over guld gardiner .

Ronald Reagan ændrede tæppe til en bleg guld under hans anden periode og holdt guld gardiner . George Bush tog lyseblå gardiner . Bill Clinton gik tilbage til guld . George W. Bush valgte antik guld . Obama valgte at holde sig til den antikke guld gardinerne , fordi han efter sigende elsker Bush farveskema , men det Obamas hyrede indretningsarkitekt Michael S. Smith til indrette af boligområderne i Det Hvide Hus

The Blue Room

Den . Blue Room er centrum for den stat Floor Det Hvide Hus og fungerer som en formel modtagelse værelse . Ifølge Det Hvide Hus Historical Association , har dette værelse betagende udsigt over South Lawn . Framing denne opfattelse er blå satin forhæng stammer fra en tidlige 19. århundredes franske kilde . Den øverste grænse er en blå forhæng swag . nederste grænse langs stolen jernbane er blå og guld med rosetter

The Green Room

Det Hvide Hus Museum beskriver dette værelse som en malkestald til at modtage gæster eller for små sammenkomster . En stor del af 1971 renovering omfattede installation af stribet beige , grøn og koral satin gardiner , designet baseret på et mønster vises i en tidlig 19. århundrede tidsskrift. Koral og forgyldt pynt gesimser er overvundet af et par håndskårne , forgyldte amerikanske ørne med udbredte vinger . Ørnen , en patriotisk symbol for USA, var en af de foretrukne dekorative motiver for det føderale periode og vises i mange former i rummet .

The Red Room

En af tre statslige stalde på første sal i Det Hvide Hus, Red Room fungerer som en reception , musik og underholdning plads til præsident . Som navnet antyder , vinduet behandlinger i dette rum er fortsat røde , men ifølge Det Hvide Hus Museum , blev forskellige stoffer anvendes i hele året , herunder silke og fløjl .

De Gule Oval Room

ligger på anden sal i Det Hvide Hus , er denne plads brugt til at hilse statsoverhoveder før officiel stat middage . En tidlig 19. århundrede design inspireret forhæng , lavet af guld satin med røde silke kapper og håndlavede guld og røde frynser . For at se denne værelse besøge whitehousemuseum. org .

The Lincoln Bedroom

Selvom Lincoln aldrig sov her , var dette rum opkaldt efter præsident Abraham Lincoln , der brugte det som et kontor . Disse dage rummet bruges af præsidenter at være vært venner eller belønne dem, der gav store bidrag til præsidentens kampagne . Præsident Clinton blev beskyldt for at bruge Lincoln soveværelset for at øge den politiske midler . Vinduet behandlinger i Lincoln soveværelset ændringen næsten lige så hyppigt som i det Ovale Kontor . Farverne går fra mørk grøn til mere traditionelle guld satin .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afslutte en kælder dræn i gulvet
 • hvordan du installerer latinske nuancer med en indvendig mount
 • hvordan man kan gøre z - mursten ligne flise
 • primitive hus udsmykning idéer
 • køkken bordplade spørgsmål
 • hvordan du installerer kroneformen indvendige hjørner
 • retninger for hvordan man laver en gesims
 • krybbe strøelse ideer
 • hvordan man kan male vinyl - belagt partikel plademøbler
 • pink closet ideer
 •