soveværelse teen ideer lavet af stof

soveværelse teen ideer lavet af stofFabric udsmykning til en teenagers soveværelse er en måde til effektivt at dekorere og tilføje en ungdommelig flair for enhver unges værelse . Hvis du dekorerer en teenager værelse , eller istandsættelse at forny en træt rum , lære nogle ideer, du kan optage med stof til at gøre din teenagers værelse ser fantastisk .

Stof Baggrund

Et nemt mulighed er at anvende stoffet til vægge for en struktureret look . Du kan bruge stof som tapet med noget væske stivelse og en malerulle . Påfør stivelse til vægge med en malerulle , og læg stof på væggene . Det kan være nemmest at pin stof øverst efter anvendelse af stivelse på væggen , og følg med en lineal eller målestok for glat stoffet ned .

Stof Hovedgærde

Du kan nemt gøre en blah hovedgærde til en skabelse af rige , farverige stof . Du skal blot dækker dine hovedgavl i strukturen af dit valg . Fastgør stoffet ved hjælp af en hæftepistol og hæftning i stoffet bag på hovedgærdet , så kramperne ikke bliver set .

Stof Møbler

Du kan også bruge den stivelse metode til at dække udgifter til inventar , ligesom et skrivebord eller reol. Mål møbler dimensioner , og skær stoffet i overensstemmelse hermed . Brug en pensel til at anvende stivelse til møblerne . Tag din stykker stof , og anvende dem på dine møbler , igen udjævning ned i stoffet med en lineal for at undgå bobler .

pyntepuder

Hvis du finder en funky stof , du nyder, gøre nogle pyntepuder til sengen . Klip form og størrelse du ønsker for din kaste pude , huske at gøre det lidt større end hvad du ønsker for det færdige produkt til at rumme for sømme . Sy dit stof sammen på alle , men en side med design af tekstiler mod hinanden . Reverse du pude dækker , smide udstopning , og sy den endelige side .

Duge

Brug pashminas og gobeliner som dug dækker . Brug dem til at dække toppen af reoler, et skrivebord eller en forfængelighed . De vil tilføje en lille pop til din teenagers værelse . Du kan også bruge tapisserier som festlige vægtæpper , at bruge et par tegnestifter at hænge dem op . Find gobeliner og pashminas hos din lokale sparsommelighed eller vintage butik .

indrammet Stof

For en moderne kunst udseende , i stedet for at komponere billeder og hænge dem i din teenagers værelse , kan du vælge at indramme og hænge tekstiler . Hoved til dit lokale håndværk butik for at finde enkle stof med en masse tekstur , som knuste velour eller stof med indviklede mønstre . De vil se farverige og specielle vises i en ramme af en komplementære farve .

Anden Artikel

 • ideer til klinkegulv mønstre
 • hvordan man kan dekorere en lampeskærm med et bånd
 • hvordan man kan folde en linned serviet
 • hvordan man kan male mursten asfaltudlæggere til dørstop
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse bag et hjørne seng
 • hvordan man designer en 1950’erne køkken
 • hvordan man kan prep at male metal
 • retninger om at gøre kranse
 • hvordan man kan male et værelse med Seahawks farver
 • papirpose væg behandling
 •