spackling sammensatte vs gips eller gips stof til reparation

spackling sammensatte vs gips eller gips stof til reparationDet bedste materiale til reparationer afhænger af skadens omfang , der skal repareres , og den type materiale , der repareres . En generel regel er at gøre reparationer med samme materialer , men gips Stoffet er så alsidig og nem at arbejde med , at det kan bruges til mange reparationer af gips overflader . I modsætning til gips , betyder det ikke har meget dimensionsstabilitet af sine egne , så det skal støttes med underliggende struktur til store reparationer . Endvidere udvides og kontrakter som reaktion på temperatur og luftfugtighed ændringer anderledes end gips gør, så revner ofte synes , hvor de to i modsætning til materialer sammen .

Spackle

Spackle er ikke egnet til nogen form for reparationer . Det er primært en forbrugsvare attraktivt , fordi det kan males over med det samme . Fagfolk sjældent bruger det , fordi det ikke vil arbejde for noget , men påfyldning små huller som der er fremstillet af billedrammen kroge . Den har ingen dimensionelle stabilitet eller styrke , er det vanskeligt at værktøj til en glat overflade , og kan ikke slibes eller færdige pænt . Sammenlignet med andre reparere mulighed materialer , ligesom drywall sammensatte , er det dyrt .

Gips

Gips sælges i pulverform og blandes med vand efter behov . Det er formstabilt når den er hærdet , er ekstremt stærk og hård , og står sig godt til temperatur og fugtighed ændringer . Dens ulemper er , at det kan være skørt , og hvis fugten kommer ind i det , kan skjulte fejl få det til at starte i opløsning , bøje eller hængende , eller falde ned fra den bærende struktur i stykker . Det er det foretrukne valg til reparation af eksisterende gips vægge og lofter , da det passer udvidelse og sammentrækning karakteristika af det eksisterende materiale . Det er også en glimrende mulighed for støbning udskiftninger eller replikationer for historiske støbning , loft medaljoner , andre trim og arkitektoniske elementer . Selv materialeomkostninger for ting som venetianske marmor plastre forbliver overkommelige , men at finde erfarne gipsere bliver stadig vanskeligere og potentielt dyre .

Gipsvægge

Gipsvægge sammensatte er en glimrende materiale til reparation af de fleste moderne bygning programmer , der sandsynligvis har drywall vægge og lofter , og det kan bruges til reparation af mindre revner og uregelmæssigheder i overfladen i gips . Det er nemt at værktøjet gnidningsløst og sand , enten med sandpapir eller ved hjælp af en våd metode med vand og svamp . Gipsvæg sammensatte ikke har en masse dimensionsstabilitet af sine egne , og det krymper når tørring . Det må have tilstrækkelig støtte bag det eller være bygget op i lag , også for mindre huller . Faktiske drywall er skåret og skruet på plads , og sømme er tapede for at yde støtte til gips sammensatte , når de foretager store reparationer .

Hot Mud

Gipsvægge stof er billigt og fås i forskellige typer. Mest solgt i dag er let , lav støv og kommer færdigblandede i plastikbeholdere fra kvart størrelse til 5- gallon spand . " Hot mudder ", som indstillingen type gipsvæg sammensatte er kendt , kommer i form af pulver som gips og blandes med vand efter behov. Det er ofte det bedste valg for reparationer , fordi tykkelsen af materialet kan justeres , og tørretiden er mere forudsigelig . Hot mudder sælges i henhold til dens omtrentlige helbrede gang i formler, som kur fra fem til 120 minutter . Saltes starter den anden fugt hits pulveret , så hurtigere hærdetider måske ikke det bedste valg for begyndere ikke vant til at arbejde med materialet .

Gipsvægge Sammensatte

Gipsvægge stof er alsidig og kan ændres nemt med tilsætningsstoffer som sand eller polystyren pellets og sprøjtede eller rullet på at skabe konsistens. Det kan efterbehandles med forskellige trowels , pensler og teksturering værktøjer til at simulere eller matche forskellige overflader eller tilsløring revnede vægge og lofter , hvor gips sektioner er helt adskilt. Nogle konservatorer selv blande gips stof til en konsistens , der løber gennem kage udsmykning tips til at gøre reparationer arkitektoniske detaljer .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer Pergo på en trappe landing
 • hvordan man kan male over en vinyl mur
 • hvordan man kan dekorere en stue med sorte møbler & guld
 • hvordan man kan male beton plantageejere
 • rustik væg design ideer
 • hvordan man kan måle knibe fold forhæng
 • hvordan man kan dekorere en buffetbord til særlige lejligheder
 • oplysninger om Norman skodder
 • hvordan man kan dekorere spisestuer med søjler
 • natursten fliser køkken backsplash galleri ideer
 •